Fake numara nasıl alınır?

Bazı uygulamalar bedava veriyor.
Ülke seçebiliyorsunuz. Eskiden yapmıştım.

TextNow
2ndLine
TextMeUp
SafeUm

Gibi uygulamalar üzerinden bedava bir şekilde sahte numara alabilirsiniz.
 
Yurt dışında “burner phone” olarak satan yerler var. Marketlerde ya da mağazalardan fiziksel olarak tek kullanımlık numara olarak da satın almak mümkün. Bazı online servisler de bu hizmeti sanal olarak gerçekleştiriyorlar. Türkiye´den ve Türkiye numarası olarak arıyorsanız maalesef bu mümkün değil diye biliyorum. Her telefon numarası bir kişi üzerine kayıtlı olmak zorunda. e-Devlet´te üzerinize kayıtlı numaraları görebilirsiniz zaten. BİM marketlerden hızlıca Bimcell numarası çıkartabilirsiniz fakat yurt dışındaki gibi anonim olmaz. Üzerinize kayıtlı olması gerekir. Yurt dışı numaraları da olur diyorsanız Burner ve Textfree gibi servislere bakmanızı öneririm.
 
"Fake numara" - "Tek kullanımlık numara" - "SMS onay" tarzı arama yaparak sitelerden birinden Türkçe olarak alabilirsiniz. Ya da 5sim.com veya sms-activate.ru/en/// sitelerinden çok daha ucuza ama yabancı dilde indexli şekilde alabilirsiniz. +90 SMS onay kesinlikle almayın tamamen illegal ve eğer numaranın sahibi şikayet ederse başınız yanar.
 
Bazı uygulamalar bedava veriyor.
Ülke seçebiliyorsunuz. Eskiden yapmıştım.

Textnow.
2ndline.
Textmeup.
Safeum.

Gibi uygulamalar üzerinden bedava bir şekilde sahte numara alabilirsiniz.

Fake numaranın kime ait olduğu nasıl bulunur? Gerçek sahibi ? WhatsApp fake numara tarafından rahatsız ediliyorum da yardımcı olabilir misiniz.
 

Geri
Yukarı