Fakeden yazan kız erkek çıktı

AslanHamza123

Centipat
Daha fazla  
Evet çok utanç verici fakat ne yapacağımı bilemiyorum. Olay şu ki bana 1 hafta önce bir istek geldi hesap adı kız ismiydi ve birkaç takipçisi vardı sadece. 3 4 gün konuştuk amacım her ne kadar flört olmak ya da tavlamak olmasa da bir kızla konuşurmuş gibi konuştum ve arada yazıyordu. Çok konuşmadık bugün konuşurken arada erkeğim ben dedi. Güldük ikimizde fakat hala erkek olduğundan zaten şüpheliyim. Şu an 11. Sınıfım ve benimle aynı okulda olduğuna eminim fakat benden küçük olduğuna da eminim. Ne yapmam lazım? Çok utanıyorum. Okula gidecek yüzüm kalmadı diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf atmasını isteyebilirsiniz belki sizin okulunuzda değildir hocam.
Sizin okulunuzdaysada dövebilirsiniz :)

Kanka büyük ihtimal bizim okulda fake olduğunu da söylüyor ama erkek mi kızmı orası çok net değil. Kedili st atan ya da arkadaşıyla kahve stsi atan erkek görmedim hiç ve bulmam aşırı zor.

Kanka büyük ihtimal bizim okulda fake olduğunu da söylüyor ama erkek mi kızmı orası çok net değil. Kedili st atan ya da arkadaşıyla kahve stsi atan erkek görmedim hiç ve bulmam aşırı zor.

Aramayı denediniz mi hocam ya da ses atmasını isteyebilirsiniz. Bence kız gibi duruyor.

Aramayı denediniz mi hocam ya da ses atmasını isteyebilirsiniz. Bence kız gibi duruyor.
Fake hesap açıp trollüyor da olabilir. Yani bunlar içinde öyle storyler atıyor olabilir buradan kız gibi durduğunu nasıl düşündünüz ki?

Fake hesap açıp trollüyor da olabilir. Yani bunlar içinde öyle storyler atıyor olabilir buradan kız gibi durduğunu nasıl düşündünüz ki?

Amacı bana yazmak değildi zaten önce ben ona yazdım.

Takipçilerine biraz baktığımda çoğu bizim okulun sayfasını takip ediyor fakat okuldan çoğu kişiyi takip etmene rağmen hiçbiriyle ortağımız yok ve birinin açıklamasında farklı bir okul var.

Takipçilerine biraz baktığımda çoğu bizim okulun sayfasını takip ediyor fakat okuldan çoğu kişiyi takip etmene rağmen hiçbiriyle ortağımız yok ve birinin açıklamasında farklı bir okul var.

Evet çok utanç verici fakat ne yapacağımı bilemiyorum. Olay şu ki bana 1 hafta önce bir istek geldi hesap adı kız ismiydi ve birkaç takipçisi vardı sadece. 3 4 gün konuştuk amacım her ne kadar flört olmak ya da tavlamak olmasa da bir kızla konuşurmuş gibi konuştum ve arada yazıyordu. Çok konuşmadık bugün konuşurken arada erkeğim ben dedi. Güldük ikimizde fakat hala erkek olduğundan zaten şüpheliyim. Şu an 11. sınıfım ve benimle aynı okulda olduğuna eminim fakat benden küçük olduğuna da eminim. Ne yapmam lazım? Çok utanıyorum. Okula gidecek yüzüm kalmadı diyebilirim.

Senden küçükse çok dalga konusu olmazsın bu işin çözümü o kişiyi bulup yüz yüze konuşmak fotoğraf falan istemek bir işe yaramaz ses kaydı da aynı şekilde ailesinden veya çevresinden daha da beteri internetten bile bulabilir ama utanıyorsan okulunu sınıfını sor sınıftan birinden bulursun.

Senden küçükse çok dalga konusu olmazsın bu işin çözümü o kişiyi bulup yüz yüze konuşmak fotoğraf falan istemek bir işe yaramaz ses kaydı da aynı şekilde ailesinden veya çevresinden daha da beteri internetten bile bulabilir ama utanıyorsan okulunu sınıfını sor sınıftan birinden bulursun.

Hocam sordum daha önce tanımazsın diyerek söyleniyordu yine sordum yine demedi evet benden küçük bir şey demesi sorun değil de okulda adım çıkar diye korkuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı