Falcon GTX 1050 Ti vs Monster Abra A7 V5

SchteineL

Hectopat
Daha fazla  
8 Senelik bilgisayarım bugün hayata gözlerini yumdu. Sistem toplamak istiyorum fakat çevrem laptop almamı öneriyor, fakat kendim masaüstü almak istiyorum.
Uzun süredir yeni nesil oyunlara elimi süremedim. GTA V - Watch Dogs 2 vb. oyunlar.
Sizce ne yapmalıyım ? Sistemler aşağıda mevcut.

Masaüstü : Falcon Bilgisayar i5 6500 / 8GB / 1 TB / 4Gb 1050TI 128bit Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Laptop : Abra A7 V5.4.5 17.3" Gaming Laptop

Bunun haricinde önerebileceğiniz toplama sistem varsa bu konu altında paylaşırsanız sevinirim.
2500 - 3000 TL max : Masaüstü
Laptop : 3.500 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü toplamak yararınıza olacaktır fakat şuan dışarıda olduğum için bir sistem yapamam gören arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Laptop mu masaüstü mü? Bu sorunun cevabı sizin kullanım şeklinize göre değişir. Mobiliteye ihtiyaç duyuyorsanız bilgisayarı farklı yerlere taşımanız gerekiyorsa tabiki laptop en doğru seçim. Ancak laptopu masanın üstüne koyup bir daha ordan hareket ettirmeyecek hep aynı herde kullanacaksanız laptop almanın hiçbir anlamı yok.

Sistem tavsiyem: (3087 ₺)
İşlemci: https://www.itopya.com/Intel-Core-i...slemci-BX80677I57400.html?ref=akakce&v=1.97.9
Anakart: https://www.itopya.com/MSI-B250M-PR...VGA-DVI-HDMI-Anakart.html?ref=akakce&v=1.91.5
Bellek: CORSAIR 8Gbx1 DDR4 2400Mhz Ram CMK8GX4M1A2400C16R - BizdeHesapli.Com
Ekran Kartı: Gigabyte Ekran Kartı
HDD: WD 1TB BLUE SATA3 7200RPM 64 MB HARD DİSK (WD10EZEX)
SSD: Samsung Evo 120GB SSD Harddisk 540/520 SSD MZ-750120BW En Uygun Fiyatlarla Bilisimport.com'da
Kasa: Deep Cool Tesseract Bf Atx Siyah Kasa - n11.com
Güç Kaynağı: Aerocool Güç Kaynağı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı