Falcon RTX 3050 ve i3 12100F sistem alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam 4000 serisi yerine 3000 seri daha mantikli degil mi? Hem yeni cikti daha satabil hale gelmemistir. Ben RX 6600 kullanıyorum 3050 de ayni olmaz mi 8 GB RAM?

Arkadaşlar bu troll ciddiye almayınız o kadar belli ediyor ki işine kardeşim iyi sosyaller.

Hocam 4000 serisi yerine 3000 seri daha mantikli degil mi? Hem yeni cikti daha satabil hale gelmemistir. Ben RX 6600 kullanıyorum 3050 de ayni olmaz mi 8 GB RAM?

Yeni mi çıktı 😐, kartlar gayet de stabil çalışıyor. Size laf anlatamıyoruz hocam siz alın 3050 sistemi. Fakat 1-2 yıl sonra çıkan oyunlarda 20.000 TL verdiğim 3050 oyunu low ayarlarda 20-30 FPS de oynatıyor diye gelip de konu açmayın :)

Arkadaşlar bu troll ciddiye almayınız o kadar belli ediyor ki işine kardeşim iyi sosyaller.

Öyle olduğundan şüpheleniyorum artık ya.

Hocam 4000 serisi yerine 3000 seri daha mantikli degil mi? Hem yeni cikti daha satabil hale gelmemistir. Ben rx 6600 kullaniyorum 3050 de ayni olmaz mi 8gb ram?
Hocam ne alaka size anlatamiyoruz sanirsam. 4070 denilen kart 3090'i geciyor. 4060 denilen kart 3070ti geciyor DLSS3 ile. Ayrica AMD degil bu yeni yazilimda direkt sorun ciksin.

Valla yoruldum hocam.

Hocam saka misiniz siz? 1.si hakaret degil burada bu dedigimi benden baska siz disinda herkes soyledi. Ayrica performans ortada derken? 3050 4060'tan daha mi guclu? Eger kastiniz RX6600 ise o şu anda ne alaka onu cozebilmis degilim.

Bir 6600 diyor, bir render diyor, bir 8 GB RAM diyor ne anlattığı da anlaşılmıyor 😂

Hocam daha guclu demedim, herkes sizin kadar zengin olmaya bilir. Param yok 4060 alacak kadar 3050 aldim. Atilan pckolik sitesine de guvenmem adi sani duyulmayan site.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam daha guclu demedim, herkes sizin kadar zengin olmayabilir. Param yok 4060 alacak kadar 3050 aldim. Atilan PcKolik sitesine de guvenmem adi sani duyulmayan site.

Aynı fiyat diyoruz ya dostum dalga mı geçiyorsun. Anlama, okuma görme, problemin mi var? Neyse daha da laf anlatmaya gerek yok.

Hocam daha guclu demedim, herkes sizin kadar zengin olmayabilir. Param yok 4060 alacak kadar 3050 aldim. Atilan PcKolik sitesine de guvenmem adi sani duyulmayan site.

Yanlış konuya yazdin galiba.

GameGaraj güvenilirdir ve PcKolik'de güvenilir şaka mısın be kardeş sen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı