Çözüldü Fall Guys "0xc0000005" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

burak94s

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB Ram 2133 MHz Ram Marka Manufacturer
Ekran kartı
Intel(R) HD Graphics 620 , Nvidia GeForce MX110
Anakart
HP
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i3-7020U CPU @ 2.30 GHz (4 CPUs)
Merhaba. Bugün Epic Games'de dolaşırken Fall Guys'ın bedava olduğunu gördüm ve oynamak için indirdim fakat oyunu açtığımda 0xc0000005 sorunu ile karşılaştım. Bu sorunu daha önce görüp çözen var mı acaba?

Ekran Görüntüsü (27).png

Daha sonra ise Epic Games açılıyor herhangi bir şey yazmıyor.

herneyse bana cevap yazan arkadaş ben uyuyorum yarın sabah bakarım

Son düzenleme:
Çözüm
@burak94s öncelikle, oyunu yönetici olarak ya da dosya konumundan hata veren .exe dosyasına yönetici olarak çalıştırın. Denetim Masası'ndan tüm Microsoft Visual C++ paketlerini kaldırın ve daha sonra buradan indirerek kurunuz hepsini:

DirectX kurunuz. Eksik DirectX dosyası varsa yükleyebilir:

Sanal bellek artırın.

Eğer bunlar işe yaramazsa rapor oluştur, anlayan birisi bakacaktır diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
@burak94s öncelikle, oyunu yönetici olarak ya da dosya konumundan hata veren .exe dosyasına yönetici olarak çalıştırın. Denetim Masası'ndan tüm Microsoft Visual C++ paketlerini kaldırın ve daha sonra buradan indirerek kurunuz hepsini:

DirectX kurunuz. Eksik DirectX dosyası varsa yükleyebilir:

Sanal bellek artırın.

Eğer bunlar işe yaramazsa rapor oluştur, anlayan birisi bakacaktır diye düşünüyorum.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı