Fall guys çökme sorunu

alone1man

Decapat
Daha fazla  
Bugün oyunu aldım ilk 4 saat oynadım sıkıntı yoktu fakat kostüm değiştirme ve seviye atlama ödülleri sekmesine tıkladığım zaman oyunda hatta bazen bilgisayarımda çökme oluyor. Sebebi nedir ve neden iade edilemez durumdayken bu hatalar yaşandı?

İşletim sisteminiz ile tam olarak uyumlu olmadığı için olabilir mi acaba?

Sistem.png

Hatta ben bu durumu daha önceden size söylemiştim.

İşletim sisteminiz ile tam olarak uyumlu olmadığı için olabilir mi acaba?

Eki Görüntüle 635059

Hatta ben bu durumu daha önceden size söylemiştim.

Ama neden ilk 4 saat hiçbir sorun yoktu, neden şimdi oluyor? Sabah hep girip çıkıyordum bir şey olmuyordu, oyunu oynayabiliyorum ama kostüm sekmesine giremiyorum. Sorun olsaydı en başında olmaz mıydı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun tarafından desteklenmeyen bir işletim sistemi üzerinde bir süre oyunu oynayabilmeniz ve ardından da sadece oyunun kostüm sekmesine geldiğinizde oyunun çökmesi normal bir durum değil. Hâlâ daha nasıl çalıştırabildiğinizi merak ediyorum. Tam olarak oyununuz nasıl çöktü? Herhangi bir hata mesajı da vermedi değil mi?

Oyunun yayıncısı ile (support@devolverdigital.com) iletişime geçmeyi denediniz mi? Geliştirici ekip ile de iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

Oyun tarafından desteklenmeyen bir işletim sistemi üzerinde bir süre oyunu oynayabilmeniz ve ardından da sadece oyunun kostüm sekmesine geldiğinizde oyunun çökmesi normal bir durum değil. Hâlâ daha nasıl çalıştırabildiğinizi merak ediyorum. Tam olarak oyununuz nasıl çöktü? Herhangi bir hata mesajı da vermedi değil mi?

Oyunun yayıncısı ile (support@devolverdigital.com) iletişime geçmeyi denediniz mi? Geliştirici ekip ile de iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

Bu çökme sorununu int Cafe sim aldığımda da yaşamıştım, makineler çalışınca oyun çöküyordu ama bu direkt olduğu için oyunu iade ettim. Fall Guys da çok farklı oldu oyunu sabah aldım oynadım 4 saat kadar ama kostüm sekmesine girdiğimde ekran dondu ama hala oyunun sesleri vardı oyundan çıkmaya çalıştığımda ise durdurma hatası geldi artık o da gelmeden direk bilgisayarım donuyor.
(Sesler birbirine giriyor donunca ). Kasadan reset tuşuna basıp yeniden başlatıyorum. Oyunu oynarken de FPS yükselmesi için görev yöneticisinden Fallguy. Client'den önceliği yüksek yaptım ondan sonra oldu ne olduysa.

Son düzenleyen: Moderatör:
O hâlde önceliğini yüksek olarak yapmadığında bir sorun yaşanmıyorsa ve bu seni rahatsız etmiyorsa, böyle devam edebilirsin. Yani şu anda sormak istediğin ve güncellenmiş olan sorun buna benziyor gibi:

"Fall Guys: Ultimate Knockout oyununun hizmetinin önceliğini yüksek olarak ayarladığımda, neden çöküyor?" şeklinde oluyor. Doğru mudur?

O hâlde önceliğini yüksek olarak yapmadığında bir sorun yaşanmıyorsa ve bu seni rahatsız etmiyorsa, böyle devam edebilirsin. Yani şu anda sormak istediğin ve güncellenmiş olan sorun buna benziyor gibi:

"Fall guys: Ultimate knockout oyununun hizmetinin önceliğini yüksek olarak ayarladığımda, neden çöküyor?" Şeklinde oluyor.

Ama yüksek yapınca da çöküyor normalde de?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı