Fall guys çökme sorunu

alone1man

Decapat
Daha fazla  
Bugün oyunu aldım ilk 4 saat oynadım sıkıntı yoktu fakat kostüm değiştirme ve seviye atlama ödülleri sekmesine tıkladığım zaman oyunda hatta bazen bilgisayarımda çökme oluyor. Sebebi nedir ve neden iade edilemez durumdayken bu hatalar yaşandı?

Çözümden ayrı olarak aklınızda olsun diye söyleyim. 2 saati geçmiş olsanız bile sorunu çözememeniz halinde Steam'e ulaşın, sorunu anlatın ve iade isteyin. Mecbur değiller ama bazen iade sağlıyorlar.

Oyun dosyalarının bütünlüğü doğrulayın.

Kullanmakta olduğunuz OS (işletim sistemi) belirli bir süreye kadar oyunu kendi içerisinde oynatabilmiş ama belli bir zaman sonra artık sorunlarla cebelleşmeye başlamış. Bu durumda Windows 10'a geçip, oradaki durumu da deneyin. Eğer işe yaramazsa geliştirici ekiple veya yayıncı ile e-posta üzerinden iletişime geçmeyi deneyin. @alone1man

Kullanmakta olduğunuz OS (işletim sistemi) belirli bir süreye kadar oyunu kendi içerisinde oynatabilmiş ama belli bir zaman sonra artık sorunlarla cebelleşmeye başlamış. Bu durumda Windows 10'a geçip, oradaki durumu da deneyin. Eğer işe yaramazsa geliştirici ekiple veya yayıncı ile e-posta üzerinden iletişime geçmeyi deneyin. @alone1man

Farklı farklı çözüm yolu denerken tam çökme esnasında masaüstüne geçiş yaptım ve sağ altta bir bildirim kutusu çıktı. "AMD görüntü vermeyi durdurdu ama AMD bu durumdan başarıyla kurtuldu. " Gibisinden bir yazı yazdı. Acaba sorunun ekran kartıyla mı bir ilgisi var yoksa işletim sisteminin ekran kartı ile olan uyuşmazlığı falan olabilir mi?

...işletim sisteminin ekran kartı ile olan uyuşmazlığı falan olabilir mi?
Bu fikir daha mantıklı gibi. İşletim sisteminizi değiştirdiğinizde aynı sorunun yaşanıp yaşanmadığını kontrol edebilirsiniz. Tam olarak sistem özelliklerinizi bilmediğim için kesin olarak geçin de diyemiyorum. En azından Windows 8.1'e veya Windows 10 geçerek test etmenizi istiyorum.

Merhabalar ben Windows 10 kullanıcısıyım bende Fall Guys'da sadece kostümler bölümüne girince oyun donup beni masaüstüne atıyor masaüstünde hiçbir şeye tıklayamıyorum Windows tuşuna basıp görev yöneticisinden Fall Guys'u kapatıyorum sistem gereksinimlerim biraz kötü ama oyun içinde hiç kasma olmuyor çok akıcı oynayabiliyorum ama kostümlere girince oyun çöküyor lütfen yardım edin
Oyunu kaldırıp tekrar yükledim yine devam ediyor.
şimdi başka yere geçince yine çöküyor acil yardım

Son düzenleme:
Merhabalar ben Windows 10 kullanıcısıyım bende Fall Guys'da sadece kostümler bölümüne girince oyun donup beni masaüstüne atıyor masaüstünde hiçbir şeye tıklayamıyorum Windows tuşuna basıp görev yöneticisinden Fall Guys'u kapatıyorum sistem gereksinimlerim biraz kötü ama oyun içinde hiç kasma olmuyor çok akıcı oynayabiliyorum ama kostümlere girince oyun çöküyor lütfen yardım edin
Oyunu kaldırıp tekrar yükledim yine devam ediyor.
şimdi başka yere geçince yine çöküyor acil yardım
bende de aynı problem vardı.oyunu pencereli olarak çalıştırırsan muhtemelen düzelir (settings>graphic settings>windowed [ON])

-çökme yine yaşayabilirsin ama çok azalır

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı