The King Of Bruh
Decipat
Daha fazla
Grafikleri gayet hoş, oynanışı iyi, oyuncu buluyor, videolarını çeken youtuberler var, güncelleme alıyor, buglar düzeltiliyor.
Sıra gelelim deneyimime, Oyun öncelikle gayet hoşuma gitti. Biraz hile var ama çok değil, yani 10 saatte 1 hile ile karşılaştım.
Oynanışı eğlendiriyor ve mapleri iyi, oyun modlarıda iyi.
Gayet kolay arkadaş bulabiliyorsunuz.
Yayınını yapan Türk Twitch yayıncıları var.
P2W değil.
Skin çeşitliliği var.
Birkaç eksiği bulunuyor. Mesela oyunda report sistemi yok, bildiğin adamı izlediğimiz zaman reportlayamıyoruz. Grafik ayarlamalı seçeneği çok dar. Grafik ayarları Internet Cafe Sımulator'ın çeşitliliği kadar. Bunları düzeltilicek sayarsak benim puanım: 9/10.
1 puanı eksiklerden kırdım, neden 2 eksiğe bir puan kırdım derseniz...
Çünkü oyun daha çıkalı bir ay olmadı, oyun resmen 1 ay olmadı çıkalı. O yüzden yakında güncellemeler ile getirecekler.
Sıra gelelim deneyimime, Oyun öncelikle gayet hoşuma gitti. Biraz hile var ama çok değil, yani 10 saatte 1 hile ile karşılaştım.
Oynanışı eğlendiriyor ve mapleri iyi, oyun modlarıda iyi.
Gayet kolay arkadaş bulabiliyorsunuz.
Yayınını yapan Türk Twitch yayıncıları var.
P2W değil.
Skin çeşitliliği var.
Birkaç eksiği bulunuyor. Mesela oyunda report sistemi yok, bildiğin adamı izlediğimiz zaman reportlayamıyoruz. Grafik ayarlamalı seçeneği çok dar. Grafik ayarları Internet Cafe Sımulator'ın çeşitliliği kadar. Bunları düzeltilicek sayarsak benim puanım: 9/10.
1 puanı eksiklerden kırdım, neden 2 eksiğe bir puan kırdım derseniz...
Çünkü oyun daha çıkalı bir ay olmadı, oyun resmen 1 ay olmadı çıkalı. O yüzden yakında güncellemeler ile getirecekler.
Son düzenleme: