Fall Guys inceleme

Daha fazla  
Grafikleri gayet hoş, oynanışı iyi, oyuncu buluyor, videolarını çeken youtuberler var, güncelleme alıyor, buglar düzeltiliyor.
Sıra gelelim deneyimime, Oyun öncelikle gayet hoşuma gitti. Biraz hile var ama çok değil, yani 10 saatte 1 hile ile karşılaştım.
Oynanışı eğlendiriyor ve mapleri iyi, oyun modlarıda iyi.
Gayet kolay arkadaş bulabiliyorsunuz.
Yayınını yapan Türk Twitch yayıncıları var.
P2W değil.
Skin çeşitliliği var.
Birkaç eksiği bulunuyor. Mesela oyunda report sistemi yok, bildiğin adamı izlediğimiz zaman reportlayamıyoruz. Grafik ayarlamalı seçeneği çok dar. Grafik ayarları Internet Cafe Sımulator'ın çeşitliliği kadar. Bunları düzeltilicek sayarsak benim puanım: 9/10.
1 puanı eksiklerden kırdım, neden 2 eksiğe bir puan kırdım derseniz...
Çünkü oyun daha çıkalı bir ay olmadı, oyun resmen 1 ay olmadı çıkalı. O yüzden yakında güncellemeler ile getirecekler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Grafikleri gayet hoş, oynanışı iyi, oyuncu buluyor, videolarını çeken YouTuber'ler var, güncelleme alıyor, buglar düzeltiliyor.
Sıra gelelim deneyimime, oyun öncelikle gayet hoşuma gitti. Biraz hile var ama çok değil, yani 10 saatte 1 hile ile karşılaştım.
Oynanışı eğlendiriyor ve mapleri iyi, oyun modları da iyi.
P2W değil.
Skin çeşitliliği var.
Birkaç eksiği bulunuyor. Mesela oyunda report sistemi yok, bildiğin adamı izlediğimiz zaman reportlayamıyoruz. Grafik ayarlamalı seçeneği çok dar. Grafik ayarları ınternet Cafe Simulator'ın çeşitliliği kadar. Bunları düzeltilecek sayarsak benim puanım: 9/10.
1 Puanı eksiklerden kırdım, neden 2 eksiğe bir puan kırdım derseniz...
Çünkü oyun daha çıkalı bir ay olmadı, oyun resmen 1 ay olmadı çıkalı. O yüzden yakında güncellemeler ile getirecekler.

Bence güzel benim gibi geymır olmayanlar için güzel seçenek.

Arkadaşlar bu arada bende takım arkadaşı arıyordum.
DC: Efe#4318
Grafikleri gayet hoş, oynanışı iyi, oyuncu buluyor, videolarını çeken youtuberler var, güncelleme alıyor, buglar düzeltiliyor.
Sıra gelelim deneyimime, Oyun öncelikle gayet hoşuma gitti. Biraz hile var ama çok değil, yani 10 saatte 1 hile ile karşılaştım.
Oynanışı eğlendiriyor ve mapleri iyi, oyun modlarıda iyi.
P2W değil.
Skin çeşitliliği var.
Birkaç eksiği bulunuyor. Mesela oyunda report sistemi yok, bildiğin adamı izlediğimiz zaman reportlayamıyoruz. Grafik ayarlamalı seçeneği çok dar. Grafik ayarları Internet Cafe Sımulator'ın çeşitliliği kadar. Bunları düzeltilicek sayarsak benim puanım: 9/10.
1 puanı eksiklerden kırdım, neden 2 eksiğe bir puan kırdım derseniz...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekleme: Oyuna son gelen güncelleme ile oyuna anti-cheat geldi, oyunda eksi bulamadım.
Güncel Puanım : 10/10

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı