Fall Guys kuyruk yakalama bölümü ekran sararması

İşletim sistemi
Windows 10

yasincan

Centipat
Katılım
24 Aralık 2019
Mesajlar
51
Öncelikle merhabalar. Ben Fall Guys oyununu Steam üzerinden severek oynamaktayım, FPS kasma donma gibi şeyler yok. Rahatlıkla oynuyorum ama oyunu aldığım ilk gün kuyruk yakalama bölümünde bir sıkıntı yokken 2. gün kuyruk yakalama bölümünde ekranımın sapsarı olduğunu gördüm. Önümü görmemekle birlikte sadece o sırada olan 2-3 kuyruğun ekranıma yansıma yaptığını gördüm, diğer kuyruklarda bir problem yoktu. Sorun o günden beri devam etmekte. Kuyruk yakalama gelince oyundan çıkmak zorunda kalıyorum. Bu sorunu alan tek ben miyim acaba? Eğer aranızdan anlayan veya başına gelen varsa yardımlarınızı bekliyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_16.png
    Screenshot_16.png
    163,9 KB · Görüntüleme: 119
Valla PS4 uzun sure oynadim. Bir sorunla karsilasmadim. Bilgisayar da oyun oynamayi bu yuzden sevmiyorum. Bir ton problem cikiyor. Bugun dun guncelleme geldi oyuna. Bundan once mi yasadin sikintiyi yoksa sonra mi? En azindan guncellemeden kaynaklanip kaynaklanmadigini cozeriz.
 
yok bu hatayı aldığım günün ertesi günü güncelleme geldi oyuna benim anlamadığım olay bazı kuyruklar normal hiç bir hata yok ama 2 3 kuyruk böyle parlama yapıyor.
Malesef yardimci olamayacagim. Steam'e baktim 38 tl oha. Biz ucretsiz oynuyor PS4'te. Ve resimler de daha farkli gozukuyor oyun. Biz demosunu mu oynuyoruz anlamadim ki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı