Fallout 4 kanlı keseler nasıl toplanır?

burakdurdag

Megapat
Yer
ERZURUM
Daha fazla  
Meslek
Kimya Mühendisi
Merhaba.

Görseldeki şey nedir ve nasıl toplanır? Yakın olunca alınıyor ama uzaktakileri düşüremedim.
Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyla alakasız ama ilerleme durumunuz nedir acaba, %30-35 üstü ise (Deniz ortasındaki kaleyi alınan görev civarları) save dosyası atabilir misiniz? Daha öncesinde arkadaşımın hesabında oynadım ama ilerleme onun hesapta kaldı ve save alamıyorum kendisiyle iletişimim olmadığından, oyuna tekrar başlayacağım için baştan başlamaya üşeniyorum :D

Konuyla alakasız ama ilerleme durumunuz nedir acaba, %30-35 üstü ise (Deniz ortasındaki kaleyi alınan görev civarları) save dosyası atabilir misiniz? Daha öncesinde arkadaşımın hesabında oynadım ama ilerleme onun hesapta kaldı ve save alamıyorum kendisiyle iletişimim olmadığından, oyuna tekrar başlayacağım için baştan başlamaya üşeniyorum :D
O civarlardayım unutmazsam atayım.
Super mutantların bulunduğu lokasyonlarda görülür. Öldürdükleri canlıların parçalarını içlerine koyuyorlar. Sandık gibi düşünebilirsin, içlerinden önemli bir şey düştüğünü hiç görmedim.
Kapak ve mermi falan çıkıyor ama düşmüyorlar ateş etmeme rağmen.

Kapak ve mermi falan çıkıyor ama düşmüyorlar ateş etmeme rağmen.
Düşme gibi bir olayı yok, kafaya takılacak bir şey vermiyorlar. Dediğim gibi sandık görevi görüyorlar sadece şekil olarak farklılar.

C:\Users\username\Documents\My Games\Fallout4 dosya konumu burası olsa gerek, zip halinde mediafire falan yüklerseniz burdan indiririm ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı