Sürprizbozan Fallout New Vegas nasıl oynanır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yerdeniz1

Hectopat
Arkadaşlar RPG oyunları daha önce hiç oynadım mı hatırlamıyorum az oyun oynarım zaten. Oyunda ilk üç saatte kapıları açamadığım için tekrar girmedim sonra toka muhabbeti varmış, oyunun ayarlarında bilgi kısmı vardı Türkçe onu okudum. Çoğu şeyi anladım ama yine oyun hiç zevk vermiyordu 22 saatte bitirdim 10 civarı yan görev de yapmışımdır. Hiçbirinde rol yaptığımı hissetmedim beceremedim kısaca oyunu. Yakın zamanda 3'ü oynarım da yine aynı şey olur diye korkuyorum.

Aslında güzel oyun seveni çok. Ben açtım ama ısınamadım bir türlü. Oraya git onu bul. Buraya git bunu bul. Oyun güzel mi evet bana bir geçmedi. Yoksa oyun hakkında çok güzel inceleme yorumları var.

Mass Effect serisine kolları sıva da gözün RPG görsün yiğidim. 40 yıllık RPG'ciyim; Fallout'lar, Skyrim'ler niyeyse beni de çekemedi içine bir türlü. Tali'nin gülüşüne tüm Bethesda'yı yakarım.

GamePass'de Mass Effect Legendary Edition olması lazım, içinde 3 oyunun da remasteredları var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı