Çözüldü Fallout 4 sabit 37 FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cihan_42

Picopat
Daha fazla  
Merhaba sistemim Ryzen 5 1600 RX 570 16 GB DDR4 RAM. Fallout 4 oynamak istediğimde ayar fark etmeksizin kendini 37 FPS'ye kilitlemiş değişmiyor. Monitörü 60 Hz yaparsam 30 FPS 75Hz yaparsam 37 FPS veriyor. FreeSync'e kapalı ve arayüzde AMD chill açıp 60 FPS sabitlesemde durum aynı. Belgelerim mygames Fallout 4 ipresentınterval değerini 1'den 0'a çektim ama değişmedi.

Son düzenleme:
Çözüm
İndirdim Fallout 4'ü gösterip Basic kısmından V-Sync'yi kapatıyorum 60 FPS değerine alıyorum clampedi falan etkinleştirip save and exit yapıp çıkıyorum yine aynı değişen bir şey yok. Ya da ben beceremedim. Bir de tekrar açınca bazen vsynecki tik aktif oluyor kapatsamda.
İnternetten beth.ini kullanımına bakınız lütfen.
Beth. İni deneyiniz nexus Mod'da var.

İndirdim Fallout 4'ü gösterip Basic kısmından V-Sync'yi kapatıyorum 60 FPS değerine alıyorum clampedi falan etkinleştirip save and exit yapıp çıkıyorum yine aynı değişen bir şey yok. Ya da ben beceremedim. Bir de tekrar açınca bazen vsynecki tik aktif oluyor kapatsamda.

İnternetten beth.ini kullanımına bakınız lütfen.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı