Fallout London çıktı ve bedava!

Bilmeyenler için fanlar tarafından yapılan gerçekten de bir DLC kadar büyük bir mod bu. Normalde daha erken çıkacaktı ama Fallout next-gen güncellemesi yüzünden ertelendi.

Bu GOG'da bahsi geçen ücretsiz verilen London için ana oyuna GOG'tamı sahip olmalıyız? Oyun bende Steam üzerinde mevcut.

Fallout'un Steam'inde varsa da oynayabilirsin. İlk önce "Fallout 4 Downgrader" modunu kur sonra GOG'dan Fallout London'u indir. Fallout London installer ile orijinal Fallout 4 dosyasının konumunu seç ve kurulumu tamamla.

Yama kurmustum aslinda o zaman london moduda olabilir tahminimce.
Dil yamasindan bahsediyorsan dediğimden farklı bu durum. Mod kurmak için Fallout Script Extender gerekiyor bunu da Xbox oyun dosyalarına erişimi engellediği için çalışmıyor. Game pass varken denemiştim oradan biliyorum.

Bu arada Fallout 4'ün tüm ek paketlerini içeren ''Game of the Year'' versiyonuna sahip olmanız gerekiyor aksi taktirde London modunu oynayamazsınız.

Bir diğer önemli husus ise Fallout 4'ün next gen güncellemesi ile uyumsuz olması sebebiyle bu güncellemeyi yapmamış olmanız gerekiyor.

Bu arada Fallout 4'ün tüm ek paketlerini içeren "Game of the Year" versiyonuna sahip olmanız gerekiyor aksi taktirde London modunu oynayamazsınız.

Bir diğer önemli husus ise Fallout 4'ün Next gen güncellemesi ile uyumsuz olması sebebiyle bu güncellemeyi yapmamış olmanız gerekiyor.

Çok güzel eklediniz. Fallout London için "HD Texture Pack" hariç Tüm DLC'lerine sahip olmanız gerekiyor. HD Texture Pack önerilmemektedir.

Sahip olmanız gereken DLC listesi :
Automatron
Far Harbor
Nuka World
Wasteland Workshop
Contraptions Workshop
Vault-Tec Workshop

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı