Fallout New Vegas güzelbahar'dan çıktıktan sonra ne yapmalı?

ı love you

Hectopat
Burada biraz spoiler olur mu bilmem. Ben barut ekibiyle güzelbahar'ı ele geçirdim. Sonra Primm'e gittim ama içeri girersem ölüyorum. Silahlarım falan zaten çok güçlü değil. Kuzey geçidi'nin oralara gideyim dedim. Ama öyle yapınca da yaratıklar falan beni öldürüyor. Ben şimdi ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada biraz spoiler olur mu bilmem. Ben barut ekibiyle güzelbahar'ı ele geçirdim. Sonra Primm'e gittim ama içeri girersem ölüyorum. Silahlarım falan zaten çok güçlü değil. Kuzey geçidi'nin oralara gideyim dedim. Ama öyle yapınca da yaratıklar falan beni öldürüyor. Ben şimdi ne yapmalıyım?
Ana hikayede ilerlemek istiyorsanız direk New Vegas gidin.
Oyunda istediğiniz yeri dolaşın keşfedin, Primm şerif yardımcısını kurtardınız mı?

Ana hikayede ilerlemek istiyorsanız direk New Vegas gidin.
Oyunda istediğiniz yeri dolaşın keşfedin, Primm şerif yardımcısını kurtardınız mı?
Kurtarmadım. Teğmen Hayes ile konuştum ama ordan bir şey çıkmadı "bize yardım etmek ister misin?" gibi. İçeri normal giremedim Primm'r bomba falan atıyorlar. Haritadan jızlı seyahatla girdim ama düşmanlar öldürdü. O yüzden kurtaramadım. New Vegas Kuzey geçidi'nin altındaki alan değil mi?

Kurtarmadım. Teğmen Hayes ile konuştum ama ordan bir şey çıkmadı "bize yardım etmek ister misin?" gibi. İçeri normal giremedim Primm'r bomba falan atıyorlar. Haritadan jızlı seyahatla girdim ama düşmanlar öldürdü. O yüzden kurtaramadım. New Vegas Kuzey geçidi'nin altındaki alan değil mi?
Evet, altında.
Primm gitmek neden istiyorsunuz?
Başka yerleri keşfedin.

Hocam primm şerifi kurtarmazsanız orda ki yan hikaye ilerlemiyor, o size saldıran yağmacılar.
New Vegas oynarken Wiki bakmak önemli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı