Fan bağlantısı nasıl yapılır?

WHeYn

Hectopat
Corsair Spec Delta rgvb kasasını kullanıyorum ve B450 M h anakartım var. Arkadaki egzoz fanı taktım ama öndeki fanları nereye takacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanların giriş kısmını atabilir misiniz?

Ya fanların giris kısmı gibi değil de şöyle kontrolcüde 3 tane birbirine uyumlu RGB kablolar diye bir de bunların bağlı oldugu bir güç kablosu var o renkle alakaliymis bundan 3 tane var.

Dosya Ekleri

• 15960332502164107011065774740079.jpg
    15960332502164107011065774740079.jpg
    1.019,5 KB · Görüntüleme: 99
Ya fanların giris kısmı gibi değil de şöyle kontrolcüde 3 tane birbirine uyumlu RGB kablolar diye bir de bunların bağlı oldugu bir güç kablosu var o renkle alakaliymis bundan 3 tane var.

Anakartınızın modelini söylerseniz nereye takılabileceğini söyleyebiliriz.

Anakartınızın modelini söylerseniz nereye takılabileceğini söyleyebiliriz.

Hocam fan baglantilari yaptimda bu Molex'lerdeki 4 pinlik disi giriş vardı kucuk onu CPU LED'e taktım yanık kokusu geldi elim CPU fana carpmis olabilir ama 5 saniyede bilgisayar kapadı sonra cektim hemen fisi normal CPU fanı yerine saglam oturttum çıkmıştır dusuncesiyel bir daha koku olmadı sizce bir şey olmus mudur biraz korktum acikcasi ama sonradan actigimda bir sikıntı olmadi yanık kokusu falan gibi galiba termal macunu biraz eritti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı