Beni aldatan ve zorbalayan kişiyi unutamamak

Yaşadığım şey hakkında daha fazla detay vermek istemiyorum, yazdığım kadar bilinmesi yeterli. Dediğim gibi, aklıma gelince aşırı geriliyorum ve o an uykum varsa uykum kaçıyor, kafamı duvara vurasım geliyor ve aşırı fazla nefret hissediyorum. Bu saatte şu an uyanık olma sebebim bu (siz bunu ne zaman görüyorsunuz bilmem ama). Ne yapmalıyım bunu aklımdan çıkarmak için? Yapabileceğiniz hiçbir şey yoksa bile empati kurup beni anlayacak mesajlar yazmanız yeterli dostlar.
Evet çok zor bir durum öncelikle, hani kendimi senin yerine koyunca bile fenalık basıyor, yeni meşgaliyetler bulabilirsin kendine yapmayı sevdiğin şeyler mesela, burdan söylemesi kolay biliyorum ama... hayat devam ediyor her ne olursa olsun senin kendinden değerli kimse yok geçmişi geçmişte bırakmak lazım da işte... Ailen destek olur diye düşünüyorum her ne olursa olsun, şu hayatta herkes kendini düşünüyor sende kendini düşün ( bencillik değil yanlış anlaşılmasın ) yani mutsuz olduğun şeyleri yapmak durumunda olmaman lazım, bir enstrüman öğrenmeye başlayabilirsin müzik dinleyebilirsin oynamalık veyahut enerjisi yüksek müzikler, müziğin frekansının bile ruh durumunu değiştirebileceğini düşünüyorum, pozitif olmayı dene her ne kadar da zor olsa da... ( şuanki durumundan dolayı belki de yanlış anlaşılmasın ) 3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer verme, vermeye değmez hakedene hakettiği gibi İlahi adalet derler, yalnız hissetme etrafındaki yanında olan kişilerden dolayı mutlu olmalısın hatta aksine... Hayat öyle bir oyun ki ne rolü var ne sahnesi, kariyerine odaklanmayı tercih edebilirsin ve hayatta neler neler var mutlu olacaksınız ben inanıyorum... Allahın izniyle geçer gider bu günler de enerjinizi yüksek tutun ( deli vahit - dönence remix ) gibii gibii kendinize iyi bakın yanınızdayız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı