Fan çoklayıcı sorunu

Bütçe
100 TL

fBruhMoment

Hectopat
Yeni bir bilgisayar kasası sipariş ettim ve yanında 3 tane de kasa fanı aldım (kasada toplamda 6 adet PWM destekli fan olacak) fakat anarkatımda sadece 2 adet 4 pin girişi var. 1 tanesi zaten işlemci soğutucusuna gittiğinden kalan tek 4 pinlik bağlantı ile 6 fanı birden çalıştırabilmem lazım. Bunun için çoklayıcılara baktım fakat uygun F/P olarak iş görecek bir tane denk getiremedim. Yardımcı olur musunuz?

Aklıma gelen en mantıklı çözüm 4 pinden birine şunu takarak 5li fan çoklayıcı, üstteki 2 fan ile öndeki 3 fanı buna bağlamak; 2li fan çoklayıcı işlemci fanını ve egzoz fanını da buna bağlamak. Bu şekilde 80 küsur liraya işin içinden çıkabiliyorum. Daha ucuza kapatma şansım var mı sizce?

Kasa: Corsair iCUE 465X RGB Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası

Siparişi verdikten sonra kasa ile gelen kontrolcünün sadece rgb ledleri kontrol ettiğini öğrendim. Bütçeyi de sonuna kadar zorlamışken şu fanları anakarta nasıl bağlayabilirim onu düşünüyorum...

Kargolar dahil 66 TL'ye alabilirsiniz.

Kargolar dahil 66 TL'ye alabilirsiniz.

attığınız ikinci linkteki satıcı güvenilir midir sizce ?

755 alışverişten %97 olumlu bildirim almış, güvenli duruyor. İçiniz sinmediyse 1 TL fazla verip bunu alın.

755 alışverişten %97 olumlu bildirim almış, güvenli duruyor. İçiniz sinmediyse 1 TL fazla verip bunu alın.

67 tlye bu meseleyi halletmiş oldum (fazladan 1 tane daha dürüm yiyebilirim bu ay :D), teşekkürler öneriniz için :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı