Fan Çoklayıcı Tercihi

Evet çoklayıcı almadan önce molex üzerinden 3 fan çalıştırıyordum.
Bilgisayar çalışınca kalkış yapmaya hazırlanan F-16 gibi ses çıkarıyordu.
Tüm fanları anakarta bağladıktan sonra sesle alakalı en ufak sorunum kalmadı.
demekki kalitesiz bir ürünmüş bak 9 tl lik ürün % 13 gibi bir ses çıkartıyor ama kasanın camını kapatınca hiç ses yok. Doğrusu ben bilgisayarıma çocugum gibi bakıyorum ses yalıtımı yaptırdım. bir sürü fan taktım. Modifiye ettim Asus ve amd hayranlığım var o yüzden kasayı rog themes olarak boyadım. ve amd stickerleri etkin işlemcinin üzerinde. :D
Evet çoklayıcı almadan önce molex üzerinden 3 fan çalıştırıyordum.
Bilgisayar çalışınca kalkış yapmaya hazırlanan F-16 gibi ses çıkarıyordu.
Tüm fanları anakarta bağladıktan sonra sesle alakalı en ufak sorunum kalmadı.
win 7 kullandığıma bakma iş yerindeyim. Çalıştığım bilgisayar win 7

Merak etme yalan söylediğini düşünmüyorum. :D
Hem sistemi kullansan bile bazen sistem yanlış okuyor yani %100 doğrulukla çalışmıyor o sistem.
Ben stok CM Lite 5 kullanıyorum üzerinde gelen fanları ve ek yalıtım falan yaptırmadım.
benim yalıtımı ses için yaptırdığımı nerden çıkardın.
Hem sistemi kullansan bile bazen sistem yanlış okuyor yani %100 doğrulukla çalışmıyor o sistem.
Ben stok CM Lite 5 kullanıyorum üzerinde gelen fanları ve ek yalıtım falan yaptırmadım.
Böyle diyerek beni yalanladın ama :D fotoğraf atabilirim eve gidice benim içim rahat.
Amazonda açık artırma yapıyordum 2015 te herkes gibi ve baya para birikmişti 26 bin tl gibi birşey. 6 ayda. Bende durdum durdum bekledim ve hayalimdeki bilgisayarı topladım hatt denizliden istanbula itopyaya gittim. 25k ya topladım 1.000 tl ise yalıtım + fan yatırımı yaptım.

Valla kardeşim.
SilverStone 8 x 4pin PWM Fan Çoklayıcı aldım. Hafta içinde gelir. Deneyip yorumlarım.

Valla kardeşim.
SilverStone 8 x 4pin PWM Fan Çoklayıcı aldım. Hafta içinde gelir. Deneyip yorumlarım.
kasamda o kadar büyük birşeyi alıp görüntü bozukluğuna yol açsın istemedim yoksa sıradan sizinki gibi bir kasam olsaydı tabii alırdım sorun olmazdı ama ben fanları kontrol etmiyorum. kontrol etme amacındada d eğilim o yüzden böyle bir ucuz kabloya başvurdum. 9 TL lik ürün beni çok memnun etti açıkcası.
Bende 2 adet bilgisayar var birisi hazır sistem casper. Konuyuda onun üzerinden açtım zaten onun içinde aldım. almışken kendi kasamada aldım. hakikatten çok iyi bir ürün.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı