Fan çoklayıcıyı PSU'ya bağlamak

can Yrkl

Hectopat
Daha fazla  
Anakartim MSI B450M-A Pro Max. Kasam Performax, warmech 6 fanli resimdeki fan coklayici yeşil kutu içindeki 6 adet fanin bağlantısı mavi isaretse kasanın LED tuşunun bağlantısı kırmızı işaretle Molex ile PSU'ya bağlı. Güç için soldaki siyahida anakartimin SYS fan 1 girişine bağladım, yarın kasayı çalıştıracağım. İlk defa montaj yapıyorum, yanlışım var mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-11-07-02-15-29-322_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-11-07-02-15-29-322_com.whatsapp.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 223
  • IMG_20221106_230334.jpg
    IMG_20221106_230334.jpg
    220 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de bu şekilde bağlıydı hocam sorun olacağını sanmıyorum. Bu arada kırmızı ve mavi kablo opsiyonel. Fan ayarlarını detaylı yapmak için sanırım. Ben kumandadaki ayarları yeterli bulduğum için onlarla uğraşmadım.

Bende de bu şekilde bağlıydı hocam sorun olacağını sanmıyorum. Bu arada kırmızı ve mavi kablo opsiyonel. Fan ayarlarını detaylı yapmak için sanırım. Ben kumandadaki ayarları yeterli bulduğum için onlarla uğraşmadım.

Bu arada yanlış bilgi olmasını önlemek adına mavi kısmı hiç kullanmadığım için anakarta mı bağlanıyor kasadaki RGB tuşuna mı bilmiyorum. Bende anakartta giriş yoktu diye hatırlıyorum.

SATA girisi yok mu kontrolcude? Yoksa Molex'e takman problem degil, varsa SATA'ya takman daha uygun olur sadece.

Baglantilarda bir sorun gormedim.

Konuyla ilgili yararlı feedbacks:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

-

Technopat Haberler

Geri
Yukarı