Fan hızı ayarlama

ulkats

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, birkaç ay önce bir bilgisayar almıştım fan hızını BIOS'tan ayarlamama rağmen Save yapıp çıkmama rağmen direkt fanlar tekrar hızlanıyor ama tekrar BIOS'u açtığımda yine fanlar yavaşlıyor ve benim yaptığım silent modunda gözüküyor. Neyse bir şey olmaz demiştim ama artık rahatsız oluyor bunu nasıl çözeceğim ben ses yapan fan 3200RPM de dönüyor çok fazla yani uçak gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem nedir hocam? SpeedFan indirip de deneyebilirsiniz.

Sistem nedir hocam? Speedfan indirip de deneyebilirsiniz.

1660 ve Ryzen 5 3600 hocam ilginç olan şey speedfanda fanlarım gözüküyor ama gözükmesi gerektiği gibi değil.

Dosya Ekleri

• resim_2021-04-05_232212.png
    resim_2021-04-05_232212.png
    24,1 KB · Görüntüleme: 118
Anakartınız nedir hocam? SpeedFan ile devir ayarı çalışıyor mu?

Hocam, linkteki App Center uygulamasını indirip bakın. İçinde fan kontrol programı olması gerekir.

Hocam hiçbir gigabyte uygulaması gözükmyor update de yaptım olmuyor internette de bunu yaşıyanlar varmış ancak çözümü hızlıca bulamadım
Hocam, linkteki App Center uygulamasını indirip bakın. İçinde fan kontrol programı olması gerekir.

Dosya Ekleri

• resim_2021-04-05_233711.png
    resim_2021-04-05_233711.png
    26,7 KB · Görüntüleme: 112
Normalde Easy Tune ile gelmesi gerekiyordu. İlginç bir durum hocam. Arkadaşlar da baksınlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı