Fan Kontrollü İşlemci Soğutucu Tavsiyesi

Halihazırda Thermaltake Nic C4 kullanıyorum, hiçbir yerde 3pinli çıkışı içiin kontrol önerisi tavsiyesi bulamadım, burada da bulamadım o yüzden soğutucumu satıp yeni bir sıfır veya 2. El soğutucu almayı düşünüyorum, tercihen 2 blok kaliteli F/P ise 1 blok da olabilir, önerdiği işlemci soğutucuyu hazırda kullanan sorularımı yanıtlayabilecek kişilerin tavsiye vermesi benim daha doğru tercih yapmamı sağlar çünkü bütçemi aşalı ve batalı zaten çok oldu :)

Biraz araştırdıklarım Core Frozr XL, Dark Rock Pro 4, bunlar high-end olarak geçen air-cooler da başa oynayanlar sanıdım (ND14 ve 15 ile), bunların ikinci elini bile 300'den aşağı bulamıyorum, Nic C4 ümü ortalama 170e satabilirsem hadi 200e çıkarım en fazla o fiyat skalasında 2. El kaliteli kesinlikle fan kontrollü bir soğutucu arıyorum (kontrol fanlarda biliyorum)

Ya da fanlarını sat fan al falan der misiniz? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni soğutucu almak yerine alttaki gibi fanını değiştirebilirsin.

Soğutucu için alttaki PWM fan işini görür.

Üstteki fan soğutucuya uymazsa konudaki Riing fanlardan alabilirsin.

Yeni soğutucu almak yerine alttaki gibi fanını değiştirebilirsin.

Soğutucu için alttaki PWM fan işini görür.

Üstteki fan soğutucuya uymazsa konudaki Riing fanlardan alabilirsin.
Mesele de bu, 2 tane fan alırsam örn:80 TL'e , soğutucu bana 250e gelmiş olacak nerdeyse kargolardı vs.. masraf etmeden satabildiğim fiyata satıp sonrasında yine 200 bandında 2.el güzel bişi almayı daha mantıklı buldum, bunları alsam elimdeki orjinal ikisi birbirine bağlı ikili fanı ne yapıcam :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı