Fan priz ile çalıştırılabilir mi?

Erkann b

Zeptopat
Daha fazla  
Görseldeki kablo güç kaynağına PSU'ya takılıp kasa fanlarını çalıştırıyor. Ben bu fanları prizle çalıştırmak istiyorum kabloya zarar vermeden. Buna uygun dönüştürücü var mı? Kablo ismini veya linkini alabilir miyim?

Dosya Ekleri

• IMG_20210713_172312.jpg
    IMG_20210713_172312.jpg
    173,8 KB · Görüntüleme: 189
Adam o mesajı görmedi diyelim. Veya bir başkası direkt aldı. Ne olacak? Ayrıca herkes elektrikçi mi? Hala saçmalıyorsun. PC'ye bağla demiyorum zaten. Adama bunun çok mantıklı olmadığını söylüyorum ve önerimi de yapıyorum. Şuraya geleli yıllar oldu hala laftan anlamayan adamlarla uğraşıyoruz.

Bana diyene bak, sen daha okudugunu anlamiyorsun yahu. Yillardir boyle tavsiye verdiysen insanlara mesajlarini okuyanlara yazik. Ruhumu karattin. Umarim okuduklarini anlayip tavsiye verecegin gunler gelir.

Yanlış bilgilendirme yaptığın için mesajının üstü çizilmiş hala gelmiş laf anlatıyorsun. Lütfen, uzatma. Adam prize takmak istiyor Molex öneriyorsun. Aynen evdeki prizlere molex takıyoruz biz.
Sen o moleksi al da tak. Anladin. Sikayet eden sensin zaten, bu gfayaet belli Ayni moderator senin su 15$'lik urununu neden yanlis isaretlemedi o da ilginc tabii. Turkiye'ye iste. Es dost akraba kayitma.

Çünkü yanlış bilgilendirme yapmadım. Adama önerdim ve önerdiğim ürünü USB ile birlikte prize takabilir. Bunun yanında eksisini de yazdım. Senin önerini ben uyarmasam nasıl yapabileceğini bile söylemeyeceksin. Hatalısın uzatma. Bye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı