Fan profili oluşturmak için yazılım önerisi

AtacanPamuk

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, geçtiğimiz günlerde sistemimi topladım fakat fanlar hakkında çözemediğim bazı noktalar var.

BIOS'tan fan curvelerini falan yapılandırdım fakat iş için kullandığım için bilgisayarı arada gece açık bırakmam gerekiyor. Uyurken de fanların sesleri rahatsız edici olabiliyor. Workmode, gamemode ve rest mode gibi modlar yapılandırıp gece bırakırken fanları sessiz yapabileceğim ya da daha düşük RPM'e alabileceğim bir program arıyorum.

Bütün fanlarım anakarta bağlı anakartım msi mpg B550 gaming edge wifi fanlar da corsair sp120 rgb pro 4 adet
Gençler cevap gelmedi ama başka birine lazım olur belki cevabı ben buldum sonunda msi anakart kullandığım için msi dragon center adlı uygulamadan işlemci dışında bütün fanları ayrı ayrı curvlerini yapılandırabildim. Çalışırken az yükte baya sessizlik sağladı bana.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı