Prosper Blade
Kilopat
Arkadaşlar fanlar çok sesli çalışıyor sistem yeni ayarlar normalde silente alınır mı? Özel ayar önerir misiniz sıcaklık tam yükselmeden fanlar Full çalışmaya geçiyor.
Arkadaşlar fanlar çok sesli çalışıyor sistem yeni ayarlar normalde silente alınır mı? Özel ayar önerir misiniz sıcaklık tam yükselmeden fanlar Full çalışmaya geçiyor.
Aynen hocam sonra yük altında daha çok ısınsın.BIOS'tan sessiz moda al sistemi.
Sıcaklık tam yükselmeden.
Aynen hocam sonra yük altında daha çok ısınsın.
Otomatik modda mı yoksa fan hızıyla ilgili önceden bir ayar yaptınız mı?Arkadaşlar fanlar çok sesli çalışıyor sistem yeni ayarlar normalde silente alınır mı? Özel ayar önerir misiniz sıcaklık tam yükselmeden fanlar Full çalışmaya geçiyor.
Sessiz modda sıcaklık yükseldimi fan hızlanır. Gereksiz gürültü olmaz yani.![]()
Ben bir kere denedim chormeda gezerken 80 dereceyi görmüştüm hemen oto moda geri almıştım.Sessiz modda sıcaklık yükseldimi fan hızlanır. Gereksiz gürültü olmaz yani.![]()
Otomatik modda mı yoksa fan hızıyla ilgili önceden bir ayar yaptınız mı?
Hocam zaten boşta sıcaklık az olsa fandan az ses çıkarır.Sessiz modda sıcaklık yükseldimi fan hızlanır. Gereksiz gürültü olmaz yani.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.