Temizleyecek olduğun hangi parçanın fanı olduğuna ve fanın tozlu durumdaysa ısı değerlerini arttıracak düzeyde olup olmadığına bağlı olarak cevap evet.Fan temizliği yapmak oyun performansını arttırır mı?
Dizüstü bir cihaz mı masaüstü mü ?Hocam bir de kendim yapmayı düşünüyorum ama elimde kalır diye korkuyorum sizce bu işi bilen birininmi yapması lazım yoksa basit bir işlem olur mu benim için.
DizüstüDizüstü bir cihaz mı masaüstü mü ?
Hocam bir de kendim yapmayı düşünüyorum ama elimde kalır diye korkuyorum sizce bu işi bilen birininmi yapması lazım yoksa basit bir işlem olur mu benim için.
İnternetten laptopunuzun markasını yazıp bir videosuna bakın. Hassas davrandığınız sürece herhangi bir sorun olmayacaktır. Termal macunu kaliteli alın mutlaka.
Bilgisayar parçaları ile hiç haşır neşir olmadığınız az çok anlaşılıyor. Kendiniz yapabilirsiniz ancak dizüstü cihazları açmak toplamak hiç bilmeyen birisi için biraz zor gelir. İnternetten model marka aratarak yapabilirsiniz. Benim kendi ilk deneyimimde klavyenin bağlantısında bir hasar oluşturmuştum. Bazı tuşları basmıyordu. Tamamen benim hatamdı. Elinizden gelmiyorsa riske atmayın. Yapamam derseniz bilgisayarcıya verin tercih sizin.Dizüstü
Cihaz kaç yıllık ?Anladım hocam hepinize teşekkür ederim konuda yardımcı olduğunuz için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.