Fan temizliği yapmak oyun performansını arttırır mı?

Tabii ki de performansı artırır. Sıcaklık değerleriniz düşeceği için drop yemezsiniz. Ekstra olarak termal macun temizliği de yaparsanız çok iyi olur.

Hocam bir de kendim yapmayı düşünüyorum ama elimde kalır diye korkuyorum sizce bu işi bilen birininmi yapması lazım yoksa basit bir işlem olur mu benim için.

İnternetten laptopunuzun markasını yazıp bir videosuna bakın. Hassas davrandığınız sürece herhangi bir sorun olmayacaktır. Termal macunu kaliteli alın mutlaka.

Hocam bir de kendim yapmayı düşünüyorum ama elimde kalır diye korkuyorum sizce bu işi bilen birininmi yapması lazım yoksa basit bir işlem olur mu benim için.

Bilgisayar parçaları ile hiç haşır neşir olmadığınız az çok anlaşılıyor. Kendiniz yapabilirsiniz ancak dizüstü cihazları açmak toplamak hiç bilmeyen birisi için biraz zor gelir. İnternetten model marka aratarak yapabilirsiniz. Benim kendi ilk deneyimimde klavyenin bağlantısında bir hasar oluşturmuştum. Bazı tuşları basmıyordu. Tamamen benim hatamdı. Elinizden gelmiyorsa riske atmayın. Yapamam derseniz bilgisayarcıya verin tercih sizin.

Anladım hocam hepinize teşekkür ederim konuda yardımcı olduğunuz için.
Cihaz kaç yıllık ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı