Fanatik misiniz?

Razer'a laf edeni keserim. Bu sayılıyorsa evet.

Futbol ile alakam olmaz.

Hocam ben laf ediyorum çok pahalı ve gözüm bu ne ışıktır diye ağlıyor. Hocam Razer Full set çekmişsiniz bir bilgisayar Razer değil siz nasıl Razer hayranısınız.
 
Arkadaş kaliteden bahsetmiş ya o yüzden dedim yoksa fener umrumda değil para için aziz başkanı gönderen bir takımdan bahsediyoruz.
Ah be Aziz başkan...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hangi takımlısınız, fanatik mısınız?
Sayılır.
Hayır, gereksiz olduğunu düşünüyorum fanatikliğin, desteklersin tezahürat yaparsın farklı ama takım için kan dökmek falan saçmalık.
Canımı veririm açıkçası ben. Zaten neyiz ki bu dünyada?
Beşiktaş gibi mahalle kulübü için mi fanatik olayım yoksa Trabzonspor gibi çupa çupa diye ağlayanlar için mi? Türkiye'de Fener'den başka takım yok ki tartışalım.
Ya gerçekten Twitter da çok prim kasıyorlar. Hala 2010 sezonununda fener şike yapmış da mış da mış. Kardeşim mahkeme karar verdi kupa fenerin diye hala fenerin oyuncusu itiraf etti vs. diyorlar. Hakem hataları hep oluyor ama her seferinde de şike yaptı şike yaptı diyorlar. Lan adam zaten Galatasaraylı. Hakemlerin hangi takıma göre takım verdiğini 3-5 maç izleyen bilir. Adamlar hala şike yaptı muhabbetindeler. Fenerbahçe taraftarı en azından bu kadar saçmalamıyor.
 
Sayılır.

Canımı veririm açıkçası ben. Zaten neyiz ki bu dünyada?

Ya gerçekten Twitter da çok prim kasıyorlar. Hala 2010 sezonununda fener şike yapmış da mış da mış. Kardeşim mahkeme karar verdi kupa fenerin diye hala fenerin oyuncusu itiraf etti vs. diyorlar. Hakem hataları hep oluyor ama her seferinde de şike yaptı şike yaptı diyorlar. LAN adam zaten Galatasaray'lı. Hakemlerin hangi takıma göre takım verdiğini 3-5 maç izleyen bilir. Adamlar hala şike yaptı muhabbetindeler. Fenerbahçe taraftarı en azından bu kadar saçmalamıyor.

Fenerbahçe taraftarı saçmalamıyor mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı