Fanı Devre Dışı Bırakılabilen Güç Kaynağı Önerileri

Ahmet Karaca

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistemden istediğim şey "sessizlik". Bu nedenle amacıma uygun güç kaynakları araştırıyorum. Ancak bazı güç kaynaklarının bu özelliği yok. Sessizlik için üretilmiş bazı güç kaynaklarının düşük yük altında çalışmama özelliği varmış. Ama benim aradığım fanı kendi isteğime göre devre dışı bırakabileceğim bir güç kaynağı olması. Bunu göz önünde bulundurarak birkaç tane güç kaynağı önerebili misiniz?

Tam olarak kapatmak tehlikeli olacağı için üreticiler olduğunca sessiz fanlar kullanıyorlar ancak BeQuiet, High Power, Corsair vb. kaliteli güç kaynaklarında fanlar oldukça sessiz.
Yani fan hızı verilen yüke göre değişen güç kaynakları olsa da olur. Cooler Master veya Corsair marka güç kaynaklarından birini almak istiyorum ama bunların fanı nasıl çalışır bilmiyorum. Test etme şansın da yok almadan. Düşük yükte fanı duran güç kaynağı yok mu Cooler Master ya da Corsair güç kaynaklarının? İşimi şansa bırakmak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı