Fanlar çalışıyor, bilgisayar açılmıyor

emirbey16800

Centipat
Merhaba öncelikle. Bilgisayarım günlük 10-15 saat açık kalıyor. Yaklaşık bir haftadır sabah ilk bilgisayarımı açtığımda fanlar çalışıyor ve sinyal yok diyor. Bir şekilde reset atıp kabloları çıkarıp takıp bilgisayarı açıyordum ama bügün ne yaparsam yapayım çalıştıramadım.

Yardım edin lütfen ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. -İnternette yaptığım araştırmalar işime yaramadı-

S
4C28C907-8C06-43EF-A731-F57E15B43097.jpeg
492BD55A-60D1-4FCF-8D8E-75DECF7F78F1.jpeg image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD yanmış olabilir,aynı sorun bendede oldu.Kasada herhangi bir hasar alması sonucu oluyor.Kablolarıda yoklayabilirsin.

Aynı sorunu benim arkadaşın yaşıyor. Sistem özelliklerini yazmamışsın tahmin edeyim Asus anakart ve Ryzen işlemci. B350 çipsetli asus anakartımız var sürekli güncellenen BIOS var fakat açılmama sorunu devam ediyor. Tam olarak Anakart mı RAM mi karar veremedik. 3 adet RAM değiştirdik anakart uyumluluk listesindeki RAM i kullanıyoruz. İlk açılmada sorun var.

HDD yanmış olabilir,aynı sorun bendede oldu.Kasada herhangi bir hasar alması sonucu oluyor.Kablolarıda yoklayabilirsin.
Kabloları değiştirdim hdd WD blue 1 haftalık. Sata 2 olarak kullanıyorum. Bozulup bozulmadığını nasıl anlıyacağım ?
Aynı sorunu benim arkadaşın yaşıyor. Sistem özelliklerini yazmamışsın tahmin edeyim Asus anakart ve Ryzen işlemci. B350 çipsetli asus anakartımız var sürekli güncellenen BIOS var fakat açılmama sorunu devam ediyor. Tam olarak Anakart mı RAM mi karar veremedik. 3 adet RAM değiştirdik anakart uyumluluk listesindeki RAM i kullanıyoruz. İlk açılmada sorun var.
Aynen sorun ilk açılmada. Sabah açıyorum akşam kapatıyorum. Ertesi gün açılırken yine sıkıntı. Anakart Asus m5 a97 r2.0, işlemci Fx8350

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı