O OFerhat0 Centipat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 76 9 Ocak 2020 #1 Daha dün çalışan bilgisayarımın bugün düğmesine basıyorum fakat açılmıyor anakartta sarı ışık yanıyor yani elektrik var sizce neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2020
Daha dün çalışan bilgisayarımın bugün düğmesine basıyorum fakat açılmıyor anakartta sarı ışık yanıyor yani elektrik var sizce neden olabilir?
stevesm1221 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 3 Çözümler 9 9 Ocak 2020 #2 OFerhat0 dedi: Daha dün çalışan bilgisayarımın bugün düğmesine basıyorum fakat açılmıyor anakartta sarı ışık yanıyor yani elektrik var sizce neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Kasanın power switch kablosunu çekip pinleri kısa devre yaparak açmayı denedin mi?
OFerhat0 dedi: Daha dün çalışan bilgisayarımın bugün düğmesine basıyorum fakat açılmıyor anakartta sarı ışık yanıyor yani elektrik var sizce neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Kasanın power switch kablosunu çekip pinleri kısa devre yaparak açmayı denedin mi?
Zombeyi Hectopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2020 #3 Laptop mu kasa mı?
stevesm1221 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 3 Çözümler 9 9 Ocak 2020 #5 Zombeyi dedi: Laptop mu kasa mı? Genişletmek için tıkla... Laptop'ların anakartında sarı ışık yanmıyor diye biliyorum. Yani masaüstü.
Zombeyi dedi: Laptop mu kasa mı? Genişletmek için tıkla... Laptop'ların anakartında sarı ışık yanmıyor diye biliyorum. Yani masaüstü.
O OFerhat0 Centipat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 76 9 Ocak 2020 #6 stevesm1221 dedi: Kasanın power switch kablosunu çekip pinleri kısa devre yaparak açmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Yaptim açıldı reis adamsin Sürekli böyle mi açacam
stevesm1221 dedi: Kasanın power switch kablosunu çekip pinleri kısa devre yaparak açmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Yaptim açıldı reis adamsin Sürekli böyle mi açacam
stevesm1221 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 3 Çözümler 9 9 Ocak 2020 #7 OFerhat0 dedi: Yaptim açıldı reis adamsin Genişletmek için tıkla... Demek kasanın kablo bozuk. Eğer eski bir şey ise direk atıp yenisini almanı öneririm. Yeni bir kasa ise garantisi varsa garantiye yok ise tamirciye götürmeni öneririm. Ama şimdilik böyle kullanabilirsin
OFerhat0 dedi: Yaptim açıldı reis adamsin Genişletmek için tıkla... Demek kasanın kablo bozuk. Eğer eski bir şey ise direk atıp yenisini almanı öneririm. Yeni bir kasa ise garantisi varsa garantiye yok ise tamirciye götürmeni öneririm. Ama şimdilik böyle kullanabilirsin
O OFerhat0 Centipat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 76 9 Ocak 2020 #8 Eski kasa garantisi yok ilerleyen zamanlarda değiştiririm reis çok sağol valla moralim yerine geldi
stevesm1221 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 3 Çözümler 9 9 Ocak 2020 #9 OFerhat0 dedi: Eski kasa garantisi yok ilerleyen zamanlarda değiştiririm reis çok sağol valla moralim yerine geldi Genişletmek için tıkla... Rica ederim Yardım ettiysem ne mutlu.
OFerhat0 dedi: Eski kasa garantisi yok ilerleyen zamanlarda değiştiririm reis çok sağol valla moralim yerine geldi Genişletmek için tıkla... Rica ederim Yardım ettiysem ne mutlu.
O OFerhat0 Centipat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 76 9 Ocak 2020 #10 Böyle kullanmak anakarta zarar vermez değil mi