Fanlar döndü ve bilgisayar geri kapandı

Sabah uyandığımda bilgisayarın düğmesine bastım fanlar döndü ve hemen geri kapandı 3 5 kere tekrarladım aynı şekil oldu. Bende fişi prizden çektim geri taktım ve bu sefer düğmeye bastığımda hiç acilmiyordu anakartta ki sarı ışık yanıyor. Gece düğmesine basıp kapatmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bigisayarında statik elektrik birikmiş olabilir güç kablosunu çek bir miktar bekle 7-8 kere 1-2 saniye güç düğmesine basılı tut işe yaramazsa BIOS pilini çıkartarak arkasındaki kabloları bir demir vasıtası ile birbirine dokundur tabi bu işlemde de bilgisayarın güç kablosunu çekmen lazım.

Bigisayarında statik elektrik birikmiş olabilir güç kablosunu çek bir miktar bekle 7-8 kere 1-2 saniye güç düğmesine basılı tut işe yaramazsa BIOS pilini çıkartarak arkasındaki kabloları bir demir vasıtası ile birbirine dokundur tabi bu işlemde de bilgisayarın güç kablosunu çekmen lazım.
Denedim ama yine birşey olmadı birde ekran kartını sokeyim ankarttan görüntü alayım dedim ekran kartının vidasını sökerken fanlar döndü geri kesildi hemen neden olabilir?
yukardaki arkadaşın bahsettiği gibi yapmayı denedikten sonra ramları cıkarıp sonra takmanı öneririm
Denedim olmadı

Dün gece bilgisayarı açık bıraktım. Sabah kardeşim düğmesine basıp kapatmış sabah kalkıp düğmesine bastığımda fanlar döndü hemen geri kapandı. Bunu böyle 6 7 kere tekrarladım sonrasında fişi prizden çekip taktım bu sefer hiç tepki vermedi. BIOS pilini falan söküp taktım yine bir şey olmadı. Sonrasında ekran kartını söküp görüntüyü anakartta alayım dedim ekran kartının vidasını sökerken fanlar döndü ve hemen geri kapandı. Sizce neden olmuştur ve nasıl geri açabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı