Fanlar döndü ve bilgisayar geri kapandı

Böyle kullanmak anakarta zarar vermez değil mi
Bir sıkıntı olmaz benim tuş bozulunca ben de öyle kullanıyordum, bir önerim olacak reset tuşunun kablosunu power soketine takın bilgisayarı reset tuşundan çalıştırabilirsiniz bu şekilde.

Biraz önce kasamin düğmesine bastım fakat bilgisayar açılmadı. 3 4 hafta önce yine olmuştu, Power Switch kablosuna tornavida ile dokunup aciyordum. Sonrasına kabloyu taktım yine düğmeden aciyordum fakat bugün iki şekilde de açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınızdan GÜÇ kablosunu çıkartarak tekrar açmayı deneyin bu işlemle üzerinde ki statik elektriği almış olursunuz. Sonrasında tekrar ateşleme yapmayı deneyin. Olmaz ise BİOS pilini çıkartrıp Power Supply'nin bağlantısını anakart üzerinden söküp 5 saniye kadar bekleyip tekrar takıp deneyin.

Beyler bilgisayarım çok kasıyor diye bugün sıfırlamaya karar verdim,fakat sifirladiktan sonra açılırken şöyle bir hata verdi: Bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karsilasti Windows yüklenmesi devam ediyor Windows u yüklemek için bilgisayan yeniden baslatilmak üzere Tamam tıklatın veya yüklemeyi yeniden baslatin yazıyor altında hazırlanıyor diye birşey dönüyor öyle kaldı.

Dosya Ekleri

• IMG-20200131-WA0014.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 43
Yazılar okunmuyor. Ayrıca sıfırlama yaparken dosya kaybı yaşamış olabilir. En iyisi formatlamak.

Yazıda bu yazıyor Bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karsilasti Windows yüklenmesi devam ediyor Windows u yüklemek için bilgisayan yeniden baslatilmak üzere Tamam tıklatın veya yüklemeyi yeniden baslatin
Altında hazırlanıyor diyor noktalar dönüyor

Dosyalar zarar görmüş olabilir. Format atmalısın. O kadar da zor bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…