Fanlardan birisi çalışmazsa sorun olur mu?

rangerqs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kasamın bir tane fanının muhtemelen kablosu bağlı değil ve ekran kartım oyunlarda fazla ısınıyor.
Fanın çalışmadığından dolayı ekran kartının ısındığını düşünüyorum çünkü ekran kartı ısındığında kasanın kapağını söktüm ve oyunu öyle oynamaya devam ettim.
Ve 5 10 derecelik bir ısı düşüşü oldu.
Sizce 1 tane fanın çalışmaması durumunda bu kadar fazla ısı artışı olur mu?
Veya fan çalışsa ısı düşer mi ne kadar düşer?

Devour oynarken 85'i görüyor cam ile birlikte camı açtığımda ise 76 73 o civarlarda geziniyor ve fan çalışmaz halde cam kapalı kalır ve fanı açarsam 65 70 gibi değerlere düşer mi?
Hocam kasanın içini temizleyip ekran kartı termal macununu yeniler bir de çalışmayan fanınızı çalıştırırsanız sorun çözülür diye tahmin ediyorum :).

Ekran kartı termal macununu değiştirdim fakat işe yaramadı kasanın içi de pek tozlu değil.

Devour oynarken 85'i görüyor cam ile birlikte camı açtığımda ise 76 73 o civarlarda geziniyor ve fan çalışmaz halde cam kapalı kalır ve fanı açarsam 65 70 gibi değerlere düşer mi?

Ekran kartı termal macununu değiştirdim fakat işe yaramadı kasanın içi de pek tozlu değil.
O derecelere çok düşeceğini sanmam ama 5-6 derecelik belki maks 10 derece düşer mesh bir kasaya geçmek sorunu kökten çözebilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı