Fanları sorunlu olan Galax RTX 4070 Ti Super iade edilmeli mi?

AngelEyess4

Decapat
Daha fazla  
Aldığım ekran kartının fanı sorunlu çıktı, Gaming gen ile iletişime geçip gönderdim sağ olsunlar 2 gün içinde ürün sorunlu değişim ya da iade yapabiliriz dediler. Değişim istediğimde yine aynı sorunu yapma ihtimali var fakat isterseniz değişiriz cevabı aldım.

Ürünü 37.000₺’den aldım ve dolayısıyla 37.000₺ iade edilecek. Tekrar aynı sorun olabilir sözü kafamı karıştırdı. 4070 Ti Super stokları da berbat, bütçe olarak da sıkıntılı fiyatlar. Galax’ı iade alıp üzerine 5k civarı koysam ancak bir Gainward Phoenix alabiliyorum.

Sizce ne yapılmalı? İade alıp 1-2 ay para mı biriktirmeliyim, sistem bu esnada yatar. Yoksa değişim deneyip şansımı tekrar deneyeyim mi? Ama değişimden sonra tekrar aynı sorun çıkarsa bu seferki kadar ilgili olacaklarını sanmıyorum.

Aldığım ekran kartının fanı sorunlu çıktı, Gaming gen ile iletişime geçip gönderdim sağ olsunlar 2 gün içinde ürün sorunlu değişim ya da iade yapabiliriz dediler. Değişim istediğimde yine aynı sorunu yapma ihtimali var fakat isterseniz değişiriz cevabı aldım.

Ürünü 37.000₺'den aldım ve dolayısıyla 37.000₺ iade edilecek. Tekrar aynı sorun olabilir sözü kafamı karıştırdı. 4070 Ti Super stokları da berbat, bütçe olarak da sıkıntılı fiyatlar. Galax'ı iade alıp üzerine 5K civarı koysam ancak bir Gainward Phoenix alabiliyorum.

Sizce ne yapılmalı? İade alıp 1-2 ay para mı biriktirmeliyim, sistem bu esnada yatar. Yoksa değişim deneyip şansımı tekrar deneyeyim mi? Ama değişimden sonra tekrar aynı sorun çıkarsa bu seferki kadar ilgili olacaklarını sanmıyorum.

Değişim deneyin. 1 gün sonra bile paranızın değeri azalıyor bu ülkede.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı