Arkadaşlar Chrome açık ve arkada PUBG Lite indiriyorum CPU 41 GPU 34 C fanlar şu an hiç çalışmıyor kontrolden durdurdum sizce nasıl.
Düzenleme CPU şu an Max 46 GPU 34.
Arkadaşlar bu arada dizüstü kullanıyorum.
Hocam MSI Afterburner indirin OSD izleme ayarlarını yapın ve oyun içerisinde sıcaklık değerlerine bakmanız daha mantıklı hafif yükte işlemcinin sıcaklığı 41 derece olması azıcık fazla çünkü chrome ve indirme işlemi daha çok RAM ve HDD/SSD kullanıyor. Oyun içindeki sıcaklık değerleriniz 60-75 arası ise sorun olmaz.
Hocam MSI Afterburner indirin OSD izleme ayarlarını yapın ve oyun içerisinde sıcaklık değerlerine bakmanız daha mantıklı hafif yükte işlemcinin sıcaklığı 41 derece olması biraz fazla çünkü Chrome ve indirme işlemi daha çok RAM ve HDD/SSD kullanıyor. Oyun içindeki sıcaklık değerleriniz 60-75 arası ise sorun olmaz.
Hocam test etmiştim dizütsü CS:GO Ultra ayar 1920X1080 V-Sync açık 60 FPS sabit işlemci 77'de takılıyor ortalama Max 84 ekran kartı Max 67 64 falan takılıyor o da ama bunlar yüksek performans modu.
Dengeli modda CPU 73 falan Max 77 ekran kartı Max 64 60'da falan ortalama nasıl ikisi de Ultra ayar 1920X1080 60 FPS sabit.
Bu arada laptopu alalı 2 yıl olmak üzere ben daha hiç bakım yapmadım.
Hocam o da 2 yıldır laptopu temizlemiyoruz ondandır zaten oyunda Turbo fan a alıyorum Monster özelliği. Yazın temizlemeyi düşünüyorum.
Herkese iyi günler selamun aleyküm her şey için teşekkürler.