Daha fazla  

Kolay gelsin.

Ne zaman tozlanmışsa ve ısınmaya başlarsa o zaman. Tam bir tarih verememeli kimse. Fan ömrünü de etkiler ama uzun çalışma süreleri var, sıkıntı olmaz.
Hocam MSI Afterburner indirin OSD izleme ayarlarını yapın ve oyun içerisinde sıcaklık değerlerine bakmanız daha mantıklı hafif yükte işlemcinin sıcaklığı 41 derece olması azıcık fazla çünkü chrome ve indirme işlemi daha çok RAM ve HDD/SSD kullanıyor. Oyun içindeki sıcaklık değerleriniz 60-75 arası ise sorun olmaz.Arkadaşlar Chrome açık ve arkada PUBG Lite indiriyorum CPU 41 GPU 34 C fanlar şu an hiç çalışmıyor kontrolden durdurdum sizce nasıl.
Hocam MSI Afterburner indirin OSD izleme ayarlarını yapın ve oyun içerisinde sıcaklık değerlerine bakmanız daha mantıklı hafif yükte işlemcinin sıcaklığı 41 derece olması biraz fazla çünkü Chrome ve indirme işlemi daha çok RAM ve HDD/SSD kullanıyor. Oyun içindeki sıcaklık değerleriniz 60-75 arası ise sorun olmaz.
Gayet iyi hocam sorun yaşamazsınız fakat işlemci 80 ve üstünü görürse sorun yaşayabilirsiniz.
Mantıklı hocam değerleriniz böyleyse sorun olmazHocam o da 2 yıldır laptopu temizlemiyoruz ondandır zaten oyunda Turbo fan a alıyorum Monster özelliği. Yazın temizlemeyi düşünüyorum.
Mantıklı hocam değerleriniz böyleyse sorun olmaz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.