Mehmet Aliiii Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, bilgisayarı açıyorum. Windows ekranından 7 saniye falan sonra fanlar ayarladığım hızda dönüyor çok geç değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021
Arkadaşlar, bilgisayarı açıyorum. Windows ekranından 7 saniye falan sonra fanlar ayarladığım hızda dönüyor çok geç değil mi?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 26 Mayıs 2021 #3 Mehmet Aliiii dedi: Arkadaşlar, bilgisayarı açıyorum. Windows ekranından 7 saniye falan sonra fanlar ayarladığım hızda dönüyor çok geç değil mi? Genişletmek için tıkla... Fanları Windows üzerinden çalışan bir yazılım ile ayarlama yaptı iseniz bu program başladığında ayarlar geçerli olacaktır. Yani normal. Artı 0 Eksi
Mehmet Aliiii dedi: Arkadaşlar, bilgisayarı açıyorum. Windows ekranından 7 saniye falan sonra fanlar ayarladığım hızda dönüyor çok geç değil mi? Genişletmek için tıkla... Fanları Windows üzerinden çalışan bir yazılım ile ayarlama yaptı iseniz bu program başladığında ayarlar geçerli olacaktır. Yani normal.
KS KS Mehmet Aliiii Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #4 akinking dedi: SSD mi HDD mi? Genişletmek için tıkla... SSD. zeki1981 dedi: Fanları Windows üzerinden çalışan bir yazılım ile ayarlama yaptı iseniz bu program başladığında ayarlar geçerli olacaktır. Yani normal. Genişletmek için tıkla... Dragon Center üzerinden ayarladım. Peki Dragon Center'ı bilgisayar başladığında otomatik açılacak şekilde ayarlamalı mıyım? Yoksa Windows açıldığında otomatik olarak benim ayarladığım hızda mı döner. Artı 0 Eksi
akinking dedi: SSD mi HDD mi? Genişletmek için tıkla... SSD. zeki1981 dedi: Fanları Windows üzerinden çalışan bir yazılım ile ayarlama yaptı iseniz bu program başladığında ayarlar geçerli olacaktır. Yani normal. Genişletmek için tıkla... Dragon Center üzerinden ayarladım. Peki Dragon Center'ı bilgisayar başladığında otomatik açılacak şekilde ayarlamalı mıyım? Yoksa Windows açıldığında otomatik olarak benim ayarladığım hızda mı döner.