Fanların Çalışıp Durması ve Açılmayan Sistem

Bugün aldığım yer ile konuştum bilgisayarı götürmemi istediler hangi parçada arıza olduğunu öğrenip hepsini servislerine yollayacaklarmış son 1 ay kalmış garantilerinin bitmesine de hemen götürdüm teslim ettim teşekkürler yardımlarınız için :)

BIOS pilini çıkarıp tıksaydınız belki faydası olurdu.

Zor bir şey değil, resim paylaşma sebebim buydu zaten. Anakartiniza takılı olan resimdekine benzer kabloda, yeşil ve yanındaki siyah kabloyu makas yardımı ile temas ettirmiş olacaksınız.

Aslına bakarsanız güvenilir değil. Eğer plastik saplı bir makas değilse kullanılan, hikayenin devamı acilde biter. Makastan ziyade kalın plastik korumayla kaplı bir bakır kablo parçasıyla daha güvenli bir şekilde yapılabilir.

güç kaynağına giren akım 220v çıkan akım ise 12v olur, ama tabi ki elektriğin şakası olmayacağından direk metale temas etmemek için özen göstermekte fayda olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı