Ne olursa olsun egzoz fanı gereklidir. Bugün bir şey olmaz yarın işlemci soğutucunun plastikleri sıcaktan çatlayıverir. Sonra işlemcim niye 100 derece, bilgisayarım niye kapanmaya başladı gibi sorunlar yaşayabilirsin. Hard disk sıcaklığıda yükselir ki bu şekilde ömrünü kısaltırsın. Kasanın yeri de çok önemli, önü arkası, sağı solu açıkmı kapalımı nedir? Yani bazı kasalar var üstünde yumurta haşlarsın sırf hava sirkulasyonu olmadığı için. Bir iki defa başıma geldi, gittim tamir ettim. 1 saatten bir şey olmaz belki ama 7 saat sonra cayır cayır olur kasa. Havalandır beni diye yalvarır durur. Çalışsada çalışmasada sen yine de egzoz fanını tak. Tamircinde amma bencillik etmiş, altı üstü iki kablo çekecek bağlayacak. Yapmazki niye yapsın, ileride bozulsun yine bana gelsin, yine başka bir parçasını değiştireyim demiştir. Günahını almak gibi olmasın ama günümüzde bu iş böyle... İnsanlar para kazanmak için sinsi ve gereksiz uygulamalar yapıyorlar... Takmanı tavsiye ederim o fanı, sonra vay şusu yandı vay busu tutuştu başın ağrımasın derim. Gerekirse tamircine git kavga etmeden güzellikle çok ısınıyor, bozulcak diye korkuyorum falan bir şeyler de, düzeltsin.