Fansız çalıştırılan işlemci ile PC açılmıyor

Umut Gümüş

Hectopat
Daha fazla  
Dün i5 6600 işlemci aldım fansız denemek için 10 dakika çaliştirdim. 70 dereceye kadar çıkti daha sonra PC 'yi kapattim. Tekrar PC açilmadi. İşlemci sizce 70 derecede yanar mi yoksa anı soğuma oldugundan dolayi bozulmuş olabilir mi? Garantiye verdim sizce tamir ederler mi? Anakarttim Z170. Anakartta sorun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
70 derecede yanmasi zor bence
Bilgisayarı, acilen kapatmak yerine Windows üzerinden kapattıysanız geçmiş olsun. Kapanırken yapılan işlemlerden dolayı çoktan yanmış "olabilir".

Bir de merak ettim. Niye böyle bir şey yaptınız?

İşlemcinin yanması çok zor. Zaten belli bır ısıda kendini kapatır. Ama bir şeyleri bozmuş olma ihtimaliniz var. Böyle düşüncesiz bir şeyi yaptığınız için size PC almamayı şidddetle tavsiye ediyorum yoksa bir gün sizden ekran kartıma çekiçle vurdum düşük FPS alıyorum gibi bir konu göreceğimize eminim.

Son düzenleme:
Bilgisayarı hemen mi açtın yoksa 15-20 dakika bekleyerek mi?
15 10 Dakıka Sonra

Bilgisayarı, acilen kapatmak yerine Windows üzerinden kapattıysanız geçmiş olsun. Kapanırken yapılan işlemlerden dolayı çoktan yanmış "olabilir".

Bir de merak ettim. Niye böyle bir şey yaptınız?
Fan Siz Olduğu için Windows açilmiyor zaten zeki arkadaşım

İşlemcinin yanması çok zor. Zaten belli bır ısıda kendini kapatır. Ama bir şeyleri bozmuş olma ihtimaliniz var. Böyle düşüncesiz bir şeyi yaptığınız için size PC almamayı şidddetle tavsiye ediyorum yoksa bir gün sizden ekran kartıma çekiçle vurdum düşük FPS alıyorum gibi bir konu göreceğimize eminim.
Kardeşim 8 Senedir Bilişim Bölümü Okuyorum Ufak Bir dalgınlık Bu 10 Dakıka Fansiz Çalişti Yaşina Veriyorum Yorumunu Benle Dalga geçeceğine yardim etsen daha iyi olur

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı