The Last of Us Part 1 alınır mı?

Bu sahiplik arzusuna hiç bir zaman anlam veremedim, fiziksel konsol oyunu olsa anlarım, benim de oyunlarım ve eski filmlerim var, fakat dijital oyunlar alan kişinin olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında bu işin mükemmeliyetçiliğe dayanan bilişsel bir altyapısı da var ama herkes için geçerli değil. Yani basitçe siz bir ürüne dijital olarak sahip olmayı gerçek sahiplik olarak görmüyorsunuz fakat bazıları görüyor. Fazlaca subjektif olduğu için bir şey diyemiyorum.

Dostum, açık konuşayım: RDR2 kadar detaylı bir oyun gibi hissetirmedi. The Last of Us Part 1'i zamanında aldım ve oynadım ama part 2'ye göre oldukça kısa bir oyun. Ortalama 9–10 saat içinde bitirebilirsin. Bu yüzden parasına tamamen değer mi, net konuşmak zor. Belki değer, belki değmez; tamamen beklentine bağlı. Çok uzun bir oyun değil ve bence tekrar oynanabilirliği de düşük. Mesela ben oyunu 2 yıl önce bitirdim ve o günden beri tekrar part 1'e dönme isteği hiç olmadı.

Hikâyesi de biraz daha klasik bir çizgide ilerliyor. Buna karşılık The Walking Dead hem daha uzun bir oyun hem de bana göre hikâyesi The Last of Us'tan daha iyi. Tabii mekanikleri eski kaldığı için oynanış açısından günümüz standartlarına göre biraz geride duruyor. Yine de hikâyesi öyle güçlü ki, bu yüzden gayet oynanabilir bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Tabii bunların hepsi kişisel tercih meselesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı