Fansız ekran kartı yanar mı ?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yakın bir zamanda ekran kartı alacağım. Bu alacağım ekran kartı fansız olacak.
Fakat bazı yorumlar okuduğumda bu şekilde ekran kartının yanabileceğini ya da bilgisayarın kendisini resetleyebileceğini söylemişler. Sizce bu söylemler doğru mu dur ?
Güç kaynağım düşük olduğu için yüksek güç tüketen ekran kartlarını seçemiyorum. Zaten CS GO ve bazı FPS oyunları oynayacağım.
Şimdiden teşekkürler.

Yanma değilde ısınma problemi çıkabilir tabi bu kasana bağlı sen genede kendini sağlama al soğutucu tak.(y)

Normalde fanlı olup da fanı sökülmüş olarak mı alacaksınız yoksa sıfır mı alacaksınız?

Eğer fanı olup da sökülmüş ise işe yaramaz ancak pasif soğutması varsa ki büyük ihtimalle öyledir, aşırı ısınan bir kart değildir.

Örneğin benim HD 4450 fansız bir kart, sadece üzerinde ufak bir metal blok var çekirdeğe değen. Onun dışında hiç bir soğutması olmamasına rağmen işleyişini etkileyecek kadar ısınmıyor bile.

Öncelikle karttan karta değişir.

Benim düşüncem en kötü Sapphire HD7750 Ultimate alın ki ısınma-kapanma derdi olmasın. Çok ısınırsa üstüne 900 RPM'lik 12 CM fan takarsınız olur biter.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı