Fantech EOS Pro nasıldır?

Ben gayet memnunum, kurulumu da gayet kolay. Daha önce kullandığım gasmepadlerde elimin ağrıdığı oluyordu. Bunda hiç öyle bir şey yaşamadım.

Hocam merhaba konuyu hortlatıyorum gamepad in şu anki fiyatı 1900TL ETS 2 gibi araba sürme simülasyonu oyunları için almak istiyorum o yüzden çok hassas olması lazım önerir misin veya daha farklı önerebileceğin gamepadler var mıdır (bu fiyata alınır mı?)

Hocam bu gamepadı almayı düşünüyorum. Bugüne kadarki izlenimleriniz nasıl oldu? Önerir misiniz? Bir de aldığım zaman şu bahsettiğiniz güncellemeyi yapmam mı gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu gamepadı almayı düşünüyorum. Bugüne kadarki izlenimleriniz nasıl oldu? Önerir misiniz? Bir de aldığım zaman şu bahsettiğiniz güncellemeyi yapmam mı gerekiyor?

Reis 2 3 güne ben alacağım incelememei yazarım ama şu anki fiyatı 1900TL sen kaça buldun.

Arkadaşlar R1 ile L1 tuşları nasıl sizce basılabiliyor mu eline iyi oturuyor mu deneyimleyen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Arkadaşlar R1 ile L1 tuşları nasıl sizce basılabiliyor mu eline iyi oturuyor mu deneyimleyen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Elime şu an ulaştı gamepad gayet rahat oturuyor yalnız sadece elin küçükse birazcık sıkıntı çıkrıyor.

Elime şu an ulaştı gamepad gayet rahat oturuyor yalnız sadece elin küçükse birazcık sıkıntı çıkrıyor.

Yani elimin küçük değil aslında DualSense tutabiliyorum ve DualShock 4 de tutabiliyorum. Ama birkaç kişiden LB ve RB tuşları Xbox'ın One kolları gibiymiş o tuşlara basmak biraz sıkıntılıymış.

Yani elimin küçük değil aslında DualSense tutabiliyorum ve DualShock 4 de tutabiliyorum. Ama birkaç kişiden LB ve RB tuşları Xbox'ın One kolları gibiymiş o tuşlara basmak biraz sıkıntılıymış.

Xbox serisini bilmiyorum ama R2 l2 tuşlarına göre acayip küçük ve çopu zaman basmaktan zorlanıyorum ama bu hiç problem çıkarmıyor çünkü 2 tane kısayol tuşu var R1 l1 onlara atadım şu an normalden katkat daha koaly kullanıyorum geldiğinden beri 10 saate yakın oynadım FPS oyununda tahmin ettiğimden katkat mutlu etti klavyeyi bıraktım gamepadle oynuyorum ETS 2 de acayip hoşuma gitti ufak ufak gaz verip kesmesidir dönüşleridir kronik herhangi bir hatayla da karşılaşmadım ama r 1 L1 cidden küçük kalıyor.

Evet hocam ondan birkaç şikayet duydum L1 ve R2 tuşları için.

Arkadaşlar bu 2 sorum çok önemli oba göre Controlleri alacağım cevaplarsanız sevinirim.
1) Controller titreme açık ve kapalı kaç saat gidiyor? (oyunda)
2) OTG ile kablolu şekilde telefona kolu bağlasam kablolu şekilde oynayabilir miyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…