Fantech EOS Pro nasıldır?

• Konuyu başlatan 3522
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 134
  • Görüntüleme 23.996
Hocam şu an alınır mı? Memnun musunuz? Wraith'de bitmiş AliExpress'ten sipariş edeceğim sizce doğru bir karar mı? Bir abim vader 3 diyordu onu falan mı alayım, Monster Clutch mı alayım ya da başka bir gamepad(Çin'den getirme de olur)?bütçem 1700TL. Fortnite, CoD gibi oyunları rekabetçi oyunları klavye mouse ile oynuyorum. Şu anki gamepadim çok kalitesiz ve çok ucuz ondan sağ analogu çalışmıyor bu yüzden sadece 2 boyutlu oyunlar ve WWE, FIFA gibi oyunlar oynuyorum. Şu anki gamepadim yüzünden 3 boyutlu oyunlar oynamıyorum iyi bir gamepadim olsa 3 boyutlu oyunları da gamepadden oynarım muhtemelen. Witcher, Horizon, emülatörden Zelda gibi oyunları kesinlikle oynarım. Sizden gamepade alışmam için tavsiye de bekliyorum, kendimi bildim bileli klavye ve mouse kullanıyorum. Gamepadi kurmak için çok zahmet gerekiyor mu? Sorularıma cevap verirsen çok sevinirim.
Ben gayet memnunum, kurulumu da gayet kolay. Daha önce kullandığım gasmepadlerde elimin ağrıdığı oluyordu. Bunda hiç öyle bir şey yaşamadım.

Ben satın aldığımda 1500TL falandı sanırım. Parasına değer, malzeme kalitesi iyi. Tetiklerin çok hassaslaşması oynayan kişiye göre değişir bir şey demem doğru olmaz. Wraith stok yenilemiş sanırım kontrol edebilirsin.

Hocam merhaba konuyu hortlatıyorum gamepad in şu anki fiyatı 1900TL ETS 2 gibi araba sürme simülasyonu oyunları için almak istiyorum o yüzden çok hassas olması lazım önerir misin veya daha farklı önerebileceğin gamepadler var mıdır (bu fiyata alınır mı?)

Yani gamepad elimizde kullanalım diyoruz ama bir FW güncellemesi var Gamepad'in ve Gamepad'i FW moduna geçiremiyoruz :D yani aptal aptal işler USB tak Update etsin yok. Gerçekten böyle ufak detaylar kaliteyi belirler 1 saattir Gamepad'i güncel FW'ye Update etmeye çalışıyorum.

Evet FW güncellemesini çözdük sonunda. L3 butonuna basılı tutuyorsunuz ve sonrasında USB kabloyu takıp FW güncellemesini çalıştırıyoruz. Hem gecikme değerleri 4ms altına düşüyor, hem de hall effect üzerinde iyileştirmeler yapılıyor ve birçok hata gideriliyor.

Gamepad'e gelirsek elinizde bir DualSense hissi vermiyor ama yakın. Net olarak Xbox gamepad ile aynı. Malzeme kaliteside aynı ama DualSense ile aynı değil 1 tık altı diyelim. Aydınlatmalar harika ve işlevli. Gamepad'in direk uzun olan Stickleri'ni taktım ve daha rahat ettim diyebilirim. Fiyatına göre performansı ise üst düzeyde. DualShock 4 ve DualSense ile PC'de BF2042 yaptım birkaç el. DualShock 4'ten fersah fersah önde ve oyun performansı DualSense ile aynı hatta benim FPS oyunlarında tercihim Xbox gamepad layouts olduğu için, çok daha rahat ettim diyebilirim.

Bu fiyata alınır mı? Bence alınır. Dediğim gibi Xbox gamepad kalitesinde ama net olarak oyunda daha iyi hissettiriyor. Malzeme kalitesi iyi ama DualSense ile karşılaştırınca 1 tık altta. Onun dışında aydınlatması çok kaliteli, arka butonlar kaliteli ve tetik tuşlarının kilitlenmesi mükemmel. Turbo falan deneyemedim ama deyeceğim. Bu fiyata alınır arkadaşlar özellikle DualShock falan karşılaştırınca çok ötede kalıyor bu kontroller.

Standart Xbox kontroller alacağınıza daha ucuza tetik tuşlu, arka aydınlatmalı ve hall effect stickleri olan bu gamepad mantıklı duruyor.

Hocam bu gamepadı almayı düşünüyorum. Bugüne kadarki izlenimleriniz nasıl oldu? Önerir misiniz? Bir de aldığım zaman şu bahsettiğiniz güncellemeyi yapmam mı gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elime şu an ulaştı gamepad gayet rahat oturuyor yalnız sadece elin küçükse birazcık sıkıntı çıkrıyor.

Yani elimin küçük değil aslında DualSense tutabiliyorum ve DualShock 4 de tutabiliyorum. Ama birkaç kişiden LB ve RB tuşları Xbox'ın One kolları gibiymiş o tuşlara basmak biraz sıkıntılıymış.

Yani elimin küçük değil aslında DualSense tutabiliyorum ve DualShock 4 de tutabiliyorum. Ama birkaç kişiden LB ve RB tuşları Xbox'ın One kolları gibiymiş o tuşlara basmak biraz sıkıntılıymış.

Xbox serisini bilmiyorum ama R2 l2 tuşlarına göre acayip küçük ve çopu zaman basmaktan zorlanıyorum ama bu hiç problem çıkarmıyor çünkü 2 tane kısayol tuşu var R1 l1 onlara atadım şu an normalden katkat daha koaly kullanıyorum geldiğinden beri 10 saate yakın oynadım FPS oyununda tahmin ettiğimden katkat mutlu etti klavyeyi bıraktım gamepadle oynuyorum ETS 2 de acayip hoşuma gitti ufak ufak gaz verip kesmesidir dönüşleridir kronik herhangi bir hatayla da karşılaşmadım ama r 1 L1 cidden küçük kalıyor.

Xbox serisini bilmiyorum ama R2 l2 tuşlarına göre acayip küçük ve çopu zaman basmaktan zorlanıyorum ama bu hiç problem çıkarmıyor çünkü 2 tane kısayol tuşu var R1 l1 onlara atadım şu an normalden katkat daha koaly kullanıyorum geldiğinden beri 10 saate yakın oynadım FPS oyununda tahmin ettiğimden katkat mutlu etti klavyeyi bıraktım gamepadle oynuyorum ETS 2 de acayip hoşuma gitti ufak ufak gaz verip kesmesidir dönüşleridir kronik herhangi bir hatayla da karşılaşmadım ama r 1 L1 cidden küçük kalıyor.

Evet hocam ondan birkaç şikayet duydum L1 ve R2 tuşları için.

Arkadaşlar bu 2 sorum çok önemli oba göre Controlleri alacağım cevaplarsanız sevinirim.
1) Controller titreme açık ve kapalı kaç saat gidiyor? (oyunda)
2) OTG ile kablolu şekilde telefona kolu bağlasam kablolu şekilde oynayabilir miyim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı