xSpectrum
Centipat
Daha fazla
Ben gayet memnunum, kurulumu da gayet kolay. Daha önce kullandığım gasmepadlerde elimin ağrıdığı oluyordu. Bunda hiç öyle bir şey yaşamadım.Hocam şu an alınır mı? Memnun musunuz? Wraith'de bitmiş AliExpress'ten sipariş edeceğim sizce doğru bir karar mı? Bir abim vader 3 diyordu onu falan mı alayım, Monster Clutch mı alayım ya da başka bir gamepad(Çin'den getirme de olur)?bütçem 1700TL. Fortnite, CoD gibi oyunları rekabetçi oyunları klavye mouse ile oynuyorum. Şu anki gamepadim çok kalitesiz ve çok ucuz ondan sağ analogu çalışmıyor bu yüzden sadece 2 boyutlu oyunlar ve WWE, FIFA gibi oyunlar oynuyorum. Şu anki gamepadim yüzünden 3 boyutlu oyunlar oynamıyorum iyi bir gamepadim olsa 3 boyutlu oyunları da gamepadden oynarım muhtemelen. Witcher, Horizon, emülatörden Zelda gibi oyunları kesinlikle oynarım. Sizden gamepade alışmam için tavsiye de bekliyorum, kendimi bildim bileli klavye ve mouse kullanıyorum. Gamepadi kurmak için çok zahmet gerekiyor mu? Sorularıma cevap verirsen çok sevinirim.