Fantech EOS Pro nasıldır?

Işığı ve titreşimi en güçlü ayara alıp 12 saat oynadım kapalı denemedim 2. dediğinizi bilmiyorum.

Kral YouTube'da bir adam 3 saat gittiğini söyledi onu anlamadım ve o yüzden yanılgıya düştüm.

Tam saat veremem ama 3 saatte bitmesi neredeyse imkansız ama ilk kullandığımdaki gibi 12 saat süreceğini de sanmam biraz senin nasıl kullandığınla alakalı Bluetooth veya wirelas mi kullandığında önemli gibi.

Kral YouTube'da bir adam 3 saat gittiğini söyledi onu anlamadım ve o yüzden yanılgıya düştüm.

Ama kablo dönüştürücüyle telefona bağladım ve evet çalışıyor.

Çok teşekkür ederim kral cevapların için.

Hocam eos sipariş verdim lakin dualsense için bütçem var. N 11 de 2700 ds sizce iptal edip onu almalı mıyım sadece fifa 24 oynayacam. Onuda pcde.

Hocam EOS sipariş verdim lakin DualSense için bütçem var. N 11 de 2700 DS sizce iptal edip onu alınır mı? Sadece FIFA 24 oynayacağım. Onuda PC'de.

Fantech EOS Pro'nun Xbox 9.nesil controller'ına olan avantajları:
+Yeni yazilim guncellemesiyle kablolu olarak 1000Hz raporlama oraninda kullanabilirsiniz (Xbox sadece 125 Hz destekliyor yani 8 kat daha hizli tepkime suresi)
+Hall effect joysticklerin en guzel yanlarindan biri ise stick drift olayini yasatmiyor hiç (stick drift: Uzun kullanim sonucu veya hasar sonucu Joystick'in kendi kendine hareket etmesi)
+Hall effect joysticklerin en iyi yani hata paylarinin inanilmaz derece cok az olmasi (Xbox hata pay orani %8, fantech EOS Pro hata pay orani %0.1)
+Normal Xbox koluna gore kutu icerigi cok bol (Precision ringleri var, ozellikle FPS tarzi oyunlarda hassas aim almayi kolaylastiriyor hizdan odun vermeden)
+Yeni yazilim guncellemesiyle xyab duzeninden PlayStation duzeni olan Yxba'ya gecebiliyosunuz ve 5 dakikaya kadar makro kaydedip arka butonlara atayabilirsiniz.
+Yeni yazilim guncellemesiyle isterseniz joystick kismini dpad olan kisimla degistirebiliyosunuz ve yine isterseniz butun tuslarin kalibrasyon ayarini yapabilirsiniz.
+Jiroskop ozelligi var.

Hocam peki ds e göre değerlendirirseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…