Fantech EOS Pro nasıldır?

• Konuyu başlatan 3522
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 134
  • Görüntüleme 23.991
Evet hocam ondan birkaç şikayet duydum L1 ve R2 tuşları için.

Arkadaşlar bu 2 sorum çok önemli oba göre Controlleri alacağım cevaplarsanız sevinirim.
1) Controller titreme açık ve kapalı kaç saat gidiyor? (oyunda)
2) OTG ile kablolu şekilde telefona kolu bağlasam kablolu şekilde oynayabilir miyim?

Işığı ve titreşimi en güçlü ayara alıp 12 saat oynadım kapalı denemedim 2. dediğinizi bilmiyorum.

Kral YouTube'da bir adam 3 saat gittiğini söyledi onu anlamadım ve o yüzden yanılgıya düştüm.

Tam saat veremem ama 3 saatte bitmesi neredeyse imkansız ama ilk kullandığımdaki gibi 12 saat süreceğini de sanmam biraz senin nasıl kullandığınla alakalı Bluetooth veya wirelas mi kullandığında önemli gibi.

Kral YouTube'da bir adam 3 saat gittiğini söyledi onu anlamadım ve o yüzden yanılgıya düştüm.

Ama kablo dönüştürücüyle telefona bağladım ve evet çalışıyor.

Tam saat veremem ama 3 saatte bitmesi neredeyse imkansız ama ilk kullandığımdaki gibi 12 saat süreceğini de sanmam biraz senin nasıl kullandığınla alakalı Bluetooth veya wirelas mi kullandığında önemli gibi.

Ama kablo dönüştürücüyle telefona bağladım ve evet çalışıyor.

Çok teşekkür ederim kral cevapların için.

Yani gamepad elimizde kullanalım diyoruz ama bir FW güncellemesi var Gamepad'in ve Gamepad'i FW moduna geçiremiyoruz :D yani aptal aptal işler USB tak Update etsin yok. Gerçekten böyle ufak detaylar kaliteyi belirler 1 saattir Gamepad'i güncel FW'ye Update etmeye çalışıyorum.

Evet FW güncellemesini çözdük sonunda. L3 butonuna basılı tutuyorsunuz ve sonrasında USB kabloyu takıp FW güncellemesini çalıştırıyoruz. Hem gecikme değerleri 4ms altına düşüyor, hem de hall effect üzerinde iyileştirmeler yapılıyor ve birçok hata gideriliyor.

Gamepad'e gelirsek elinizde bir DualSense hissi vermiyor ama yakın. Net olarak Xbox gamepad ile aynı. Malzeme kaliteside aynı ama DualSense ile aynı değil 1 tık altı diyelim. Aydınlatmalar harika ve işlevli. Gamepad'in direk uzun olan Stickleri'ni taktım ve daha rahat ettim diyebilirim. Fiyatına göre performansı ise üst düzeyde. DualShock 4 ve DualSense ile PC'de BF2042 yaptım birkaç el. DualShock 4'ten fersah fersah önde ve oyun performansı DualSense ile aynı hatta benim FPS oyunlarında tercihim Xbox gamepad layouts olduğu için, çok daha rahat ettim diyebilirim.

Bu fiyata alınır mı? Bence alınır. Dediğim gibi Xbox gamepad kalitesinde ama net olarak oyunda daha iyi hissettiriyor. Malzeme kalitesi iyi ama DualSense ile karşılaştırınca 1 tık altta. Onun dışında aydınlatması çok kaliteli, arka butonlar kaliteli ve tetik tuşlarının kilitlenmesi mükemmel. Turbo falan deneyemedim ama deyeceğim. Bu fiyata alınır arkadaşlar özellikle DualShock falan karşılaştırınca çok ötede kalıyor bu kontroller.

Standart Xbox kontroller alacağınıza daha ucuza tetik tuşlu, arka aydınlatmalı ve hall effect stickleri olan bu gamepad mantıklı duruyor.
Hocam eos sipariş verdim lakin dualsense için bütçem var. N 11 de 2700 ds sizce iptal edip onu almalı mıyım sadece fifa 24 oynayacam. Onuda pcde.

Hocam EOS sipariş verdim lakin DualSense için bütçem var. N 11 de 2700 DS sizce iptal edip onu alınır mı? Sadece FIFA 24 oynayacağım. Onuda PC'de.

Fantech EOS Pro'nun Xbox 9.nesil controller'ına olan avantajları:
+Yeni yazilim guncellemesiyle kablolu olarak 1000Hz raporlama oraninda kullanabilirsiniz (Xbox sadece 125 Hz destekliyor yani 8 kat daha hizli tepkime suresi)
+Hall effect joysticklerin en guzel yanlarindan biri ise stick drift olayini yasatmiyor hiç (stick drift: Uzun kullanim sonucu veya hasar sonucu Joystick'in kendi kendine hareket etmesi)
+Hall effect joysticklerin en iyi yani hata paylarinin inanilmaz derece cok az olmasi (Xbox hata pay orani %8, fantech EOS Pro hata pay orani %0.1)
+Normal Xbox koluna gore kutu icerigi cok bol (Precision ringleri var, ozellikle FPS tarzi oyunlarda hassas aim almayi kolaylastiriyor hizdan odun vermeden)
+Yeni yazilim guncellemesiyle xyab duzeninden PlayStation duzeni olan Yxba'ya gecebiliyosunuz ve 5 dakikaya kadar makro kaydedip arka butonlara atayabilirsiniz.
+Yeni yazilim guncellemesiyle isterseniz joystick kismini dpad olan kisimla degistirebiliyosunuz ve yine isterseniz butun tuslarin kalibrasyon ayarini yapabilirsiniz.
+Jiroskop ozelligi var.

Fantech EOS Pro'nun Xbox 9.nesil controller'ına olan avantajları:
+Yeni yazilim guncellemesiyle kablolu olarak 1000Hz raporlama oraninda kullanabilirsiniz (Xbox sadece 125 Hz destekliyor yani 8 kat daha hizli tepkime suresi)
+Hall effect joysticklerin en guzel yanlarindan biri ise stick drift olayini yasatmiyor hiç (stick drift: Uzun kullanim sonucu veya hasar sonucu Joystick'in kendi kendine hareket etmesi)
+Hall effect joysticklerin en iyi yani hata paylarinin inanilmaz derece cok az olmasi (Xbox hata pay orani %8, fantech EOS Pro hata pay orani %0.1)
+Normal Xbox koluna gore kutu icerigi cok bol (Precision ringleri var, ozellikle FPS tarzi oyunlarda hassas aim almayi kolaylastiriyor hizdan odun vermeden)
+Yeni yazilim guncellemesiyle xyab duzeninden PlayStation duzeni olan Yxba'ya gecebiliyosunuz ve 5 dakikaya kadar makro kaydedip arka butonlara atayabilirsiniz.
+Yeni yazilim guncellemesiyle isterseniz joystick kismini dpad olan kisimla degistirebiliyosunuz ve yine isterseniz butun tuslarin kalibrasyon ayarini yapabilirsiniz.
+Jiroskop ozelligi var.
Hocam peki ds e göre değerlendirirseniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı