Fantech EOS Pro nasıldır?

• Konuyu başlatan 3522
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 134
  • Görüntüleme 24.032
PS5'te bulunan adaptif tetikleyicileri olayını PC oyunlarında kullanamıyorsun ayrıca Windows'ta Xbox tarzı kontrolcüler ile senkronize çalışmıyor. Mesela bende PS4 Controller var neredeyse her oyunda Steam'de Xbox Controller olarak görüyor.
Hocam sadece fifa oynayacam bide uygulaması ile o özellikler dr kullanılıyor. Birçok konuda bu tartışılmış kablo ile direk açılıyor kablosuzda uygulaması ile oluyor. Lakin dediğim gibi ben fc için alıcam sizce eos yerine tercih edilir mi bu yönden. Pes 13 ten beri ps Controller kullanıyorum.

Hocam sadece FIFA oynayacağım bir de uygulaması ile o özellikler dr kullanılıyor. Birçok konuda bu tartışılmış kablo ile direk açılıyor kablosuzda uygulaması ile oluyor. Lakin dediğim gibi ben FC için alacağım sizce EOS yerine tercih edilir mi bu yönden. PES 13'ten beri PS Controller kullanıyorum.

EOS ile daha hassass bir oyun deneyimi sağlayabilirsin ayrıca Xbox orijinal kola göre çok daha az ölü bölge ve hata payına sahip. Şu an sadece siyah rengi var ben beyaz versiyonu stoklara eklenince alacağım EOS'u.

Hem içinden tonla aksesuar çıkıyor kablosuz alıcı, kablo, ektra tuşlar, extra aksesuarlar gibi.

EOS ile daha hassass bir oyun deneyimi sağlayabilirsin ayrıca Xbox orijinal kola göre çok daha az ölü bölge ve hata payına sahip. Şu an sadece siyah rengi var ben beyaz versiyonu stoklara eklenince alacağım EOS'u.

Hem içinden tonla aksesuar çıkıyor kablosuz alıcı, kablo, ektra tuşlar, extra aksesuarlar gibi.

Siyahıda güzel be.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-07-20 saat 14.24.46_956d5ab7.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-07-20 saat 14.24.46_956d5ab7.jpg
    147,7 KB · Görüntüleme: 119

Hocam sanırım sizde ds yok çünkü sadece xbox ile karşılaştırma yapıyorsunuz. Ds ten bahsediyorum.

Oo hocam senin resmini fantech EOS Pro'nun sitede gördüm acaba L1 ve R1 tuşları nasıl ve diğee tuşlar çok ses çıkartıyor mu?

Hayır DS DualShock değil mi?

Abartacak rahatsız eden bir ses değil klasik tuş ses.

Oo hocam senin resmini fantech EOS Pro'nun sitede gördüm acaba L1 ve R1 tuşları nasıl ve diğee tuşlar çok ses çıkartıyor mu?

Hayır DS DualShock değil mi?

Reis birazcık ses çıkarıyor PS4 koluna göre ama rahatsız gram etmiyor L1 r1 hala garip geliyor PS4'ten sonra alışması çok zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı