Evet öyle. Sensör kısmına toz girmiyor.

Hocam fareyi şarj etmek için uygulamayı açmazsak yine de şarj olur mu masamda USB yeri var oradan şarj etmek istiyorum PC elimde değil kabloda yok evde 1 kablo var.

Hocam fareyi şarj etmek için uygulamayı açmazsak yine de şarj olur mu masamda USB yeri var oradan şarj etmek istiyorum PC elimde değil kabloda yok evde 1 kablo var.

Uygulama ile alakası yok. Kabloyu taktığında altında beyazımsı bir ışık yanıyorsa şarj oluyordur.

İfadeler: Pxn
Aldığım tarihten itibaren 1.5 yıl geçti, dile kolay 1.5 yılda 50 kere kedi tarafından masadan aşağıya fırlatıldı. Suya, toza, 45 derece sıcak havaya, ve asitli insan terine maruz kaldı.
Tüm bunlara rağmen bu kadar sağlam bir kabuk bekleyeceğimi sanmıyordum.
Benim için artık gpx SL'den daha üst kalite bir mouse. Yapısı, sensörü ve sağlamlığı ile benim gözümde daha iyi.
Alt kısımdan her yere toz alıyor. Toz almadığı tek yer sensörün optiği.
Pilde şişme ve performans kaybı yok. Switch'ler haalen ilk günkü gibi tıkır tıkır.
Kabukta parlama, yüzeyinde erime, yumuşama, gıcırdama, bükülme, çatlama yok.
Bunları neden yazıyorsun demeyin, 100 dolardan pahalıya satılan Logitech, SteelSeries, Razer, ASUS, HyperX vs. ürünlerinde başımıza geliyorda ondan. Daha önce Razer, HyperX, Logitech ve SteelSeries fare kullanmış birisi olarak bir daha asla ve asla bu markalardan alışveriş yapmam.
Fantech bana bunu öğrettiği için çok mutluyum.

Yani hocam önerince niye önerdin diyorlar, nedeni bu işte Cidden sağlam bir mouse.

Yani hocam önerince niye önerdin diyorlar, nedeni bu işte Cidden sağlam bir mouse.

Benimkinin scroll sorunu vardı, garanti anlamadı. Kendi kendine çözüldü. Kendini tamir eden fare yapmışlar. Ben bile bozamadıysam iyidir.

Hocam bu mouse bana bugün geldi, hayatımda kullandığım en iyi mouse. Fiyatını kesinlikle hakediyor. Ayrıca key response time 0ms yapsam sorun olur mu? ne kadar sürede şarj oluyor? bu tarz sorularım var. Birde config.ini dosyasını değiştiremiyorum, izin yok.

Masaüstüne attım orda değiştirdim oldu.

Son düzenleme:

1.5 yıldır 0ms kullanıyorum. 1 kere olsun problem yaşamadım. Daha doğrusu genel olarak 1 kere bile problem yaşamadım taş gibi mouse.

Çok ekledim ama dehşet hızlı şarj oluyor ya. Ayrıca mükemmel bir cihaz yani kelimelere dökemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…